Šíp.deník.cz

Inna Puhajková konečně promluvila o svém MILENCI: Budete se divit!

5 fotografií 5
Inna Puhajková
Inna Puhajková
Zdroj: Herminapress.cz
Inna Puhajková dorazila na soutěž bez přítele. Inna Puhajková je stále krásná. Petr Tlustý Jihlavský obránce Petr Tlustý s třineckým útočníkem Martinem Doubkem (v bílém).
Sdílej článek:

Inna Puhajková (29) teprve nedávno přiznala, že má nový vztah. A teď prozradila, jestli plánují společné bydlení nebo i něco víc.  

Bývala tou od Jaromíra Jágra, ty časy už jsou ale dávno pryč. A všichni už netrpělivě čekali, kdo že se to vedle modelky a moderátorky objeví tentokrát. Bylo téměř jasné, že to bude znovu sportovec. Nakonec vyšlo najevo, že novým miláčkem Inny je fotbalista Petr Tlustý. I když už spolu páreček randí nějaký ten pátek, zatím neplánuje společné bydlení. 

"Žádné plány nemámea užíváme si přítomnost. Nebydlíme spolu úplně, protože on hodně cestuje, ale trávíme spolu volný čas," řekla modelka, která zatím nepospíchá ani na to, aby Tlustého seznámila s rodiči. 

"Už jsem se seznámila s jeho rodinou, ale naši bydlí trochu dál. Vlastně kousek odtud, v Broumově. Budu ho muset naložit a seznámení určitě také proběhne," řekla Inna v Náchodě, kde se zúčastnila soutěže Muž roku. Tam jí přítel nedoprovázel, žádné problémy s účastí své přítelkyně prý ale neměl. 

"Ví, že mě nemusí hlídat, navzájem si věříme a máme k sobě důvěru," řekla Puhajková, která tak má s partnerem zřejmě velmi pohodový vztah. A toho, že by brzy bily svatební zvony nebo přišlo na svět miminko, se asi není třeba obávat. 

Zároveň se nemůžeme těšit ani na to, že bude buď s přítelem, nebo sama obrážet společenské akce. Jak přiznala, takové "radovánky" ji příliš nenaplňují. 

"My už jsme spolu byli venku veřejně, na Bitvě roku, a už nás spolu i fotili. Ale on to moc nemusí, to je taky jeden z důvodů, proč sem dnes nechtěl jet. Věděl, co by ho tady čekalo. A já tuhle pozornost taky moc nevyhledávám," dodala Inna. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů