Šíp.deník.cz

Instagramová královna A.N.D.U.L.A. hostem Šípu: VZBUZUJE OBDIV I NENÁVIST!

Není to žádná známá herečka, modelka, zpěvačka či spisovatelka. Tak čím se teda tolik ta propíraná A.N.D.U.L.A. vlastně zasloužila o takový povyk a slávu? Sexy blogerka si totiž s nikým a ničím (ani se sebou) nebere žádné servítky, vtipné připomínky a kometáře píše na Instagram, kde jí lidé začali doslova zbožňovat a hltat každé slovo. Proto jsme nemohli odolat a pozvali jsme si jí dnes do naší relace "Lucie, postrach celebrit". 

1 / 20
Blogerka má vážně co nabídnout.

Blogerka má vážně co nabídnout.Zdroj: Instagram

Je to jedna z nejkrásnějších instagramových holek.

To je ale výstřih.Zdroj: Instagram

Dnešní svět neohromují tváře ze stříbrného plátna, z prken, co znamenají svět, nebo světoznámí politici, ale scénou showbyznysu hýbou neuvěřitelným způsobem různí bloggeři, youtubeři, instagramoví profíci. Prostě dnešní mládež „žere“ někoho, kdo vlastně ani nic umět nemusí, ale prostě je baví přes internet.

Nejenže je Aneta krásná, ale ještě k tomu má dost ostrý jazýček.

Tělo má vážně božské.Zdroj: Instagram

Takový případ je i náš dnešní host, kterého jsme si pozvali do redakce Šípu, abychom vlastně zjistili, co ta tolik diskutovaná a propíraná bloggerka A.N.D.U.L.A. vlastně dělá, co umí, čím si ty lidi získala.

Na vše se bloggerky dneska bez skurpulí zeptáme.

Ráda experimentuje i s barvou vlasů.Zdroj: Instagram

Sama tvrdí, že vlastně ani netuší, proč jí sleduje úctyhodných 100 tisíc lidí. Začínala vlastně na Instagramu jako úplně neznámá holka, která si jen tak dávala na sociální síť různé příspěvky. I přes tu ohromnou konkurenci ale dokázala zaujmout doslova masa lidí, kteří hltají každý její slovo.

Aneta se rozhodla, když má takový vliv, že bude i pomáhat potřebným.

Ráda se ukáže i nenalíčená.Zdroj: Instagram

A čím si je teda tolik omotala kolem prstu? Jak jsme projížděli její profil, tak je to asi umění toho udělat si i sám ze sebe totální srandu. Nebát se toho si udělat vtípek z nějakého svého nedostatku, něčeho, co nás v životě trápilo. A to bloggerka, vlastním jménem Aneta Chovanová, dost dobře umí a hodně drsným způsobem.

Ráda a často předvádí své dokonalé tělo.

Občas si střihne roli modelky.Zdroj: Instagram

Samozřejmě si dělá i srandu z lidí kolem sebe, z lidí, kteří ji nemohou přijít na jméno, prostě nikoho nešetří a to lidi začalo hodně bavit. Najednou se z neznámé blondýnky stala hvězda internetu, která je především mladými lidmi brána jako celebrita číslo jedna.

Sláva sexy blondýnky roste každým dnem.

Lidi ji milují, ale spousty žen kvůli kráse i nesnáší.Zdroj: Instagram

Najednou se dostala mezi herce, zpěváky, modelky, prostě ty, co na své slávě tvrdě roky dřeli, ale Aneta do klidného rybníčku českého showbyznysu vplula jako dravá štika a všechny válcuje. A my se nedivíme, ta holka opravdu baví.

Těšíme se, až pobaví i naše čtenáře v živém rozhovoru dnes od 15 hodin.

Aneta je velmi vtipná žena.Zdroj: Instagram

Už teď chodí otevírat hospody jako hvězda večera, předává různé ceny, je zvána na přehlídky, i sama si roli modelky střihla. Tak my jsme opravdu na tuto ženu velmi zvědaví. Ona už je to totiž třicátnice, ale má duši puberťačky.

Nikdy ji neuvidíte mračit se.

Má na to se předvádět.Zdroj: Instagram

Jestli vás A.N.D.U.L.A. taky tolik baví, tak se dnes od 15 hodin dívejte na faceboových stránkách „Magazín Šíp“ či „Lucie, postrach celebrit“. Nebudeme si brát servítky a určitě se o této bloggerce dozvíte všechno, co jste doposud nevěděli.

Možná ukáže i něco ze svého sexy tělíčka.

Ráda ukazuje své vypracované tělo.Zdroj: Instagram

Rozhodně se dnes máte na co těšit.f

Je to opravdu krásná holka.Zdroj: Instagram

Více o životě celebrit se dozvíte i v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů