Šíp.deník.cz

Instagramová kráska A.N.D.U.L.A.: V její posteli je pořádně HORKO A VESELO!

Čím dál tím častěji se stává, že se z neznámých holek z Instagramu stanou celebrity. To je přesně případ i krásné influencerky A.N.D.U.L.Y., která se jmenuje Aneta Chovanová. Nejenže na sociální síti provokuje svým vysportovaným tělíčkem, ale také přitažlivostí k zámožnému příteli. V její posteli to je pořádně žhavé!

1 / 16
Instagramová kráska má v posteli zřejmě veselo.

Krásná Aneta Chovanová na sobě maká. Na její postavě je to znát. Její odhalené fotky mají opravdu velké úspěchy.

Instagramová kráska má v posteli zřejmě veselo.Zdroj: Instagram

Instagramová kráska A.N.D.U.L.A. má ve svém životě opravdu o zábavu postaráno. Proto se možná rozhodla o své soukromí podělit i s celým světem a svým profilem baví statisíce lidí. I když to byla neznámá holka, fanoušky její život opravdu zajímá.

Blogerka dokonce opustila práci zástupkyně farmaceutické firma a už se živí jen pomocí Instagramu.

Instagramová kráska má v posteli zřejmě veselo.Zdroj: Instagram

Je nejen pěkná s hezky vysportovanou postavou, s širokým úsměvem a prořízlou pusou, ale je z ní cítit, že to bude pořádná postelová dračice. Ta, která ráda experimentuje, posouvá hranice a není to žádná moralistka.

Umí si ze sebe udělat srandu, vše bere s nadhledem a nebojí se zkoušet nové věci.

Instagramová kráska je pěkná divoška.Zdroj: Instagram

Když k nám bloggerka přišla do redakce na rozhovor pro internetový pořad „Lucie, postrach celebrit“, sama přiznala, že má sex ráda a ráda si užívá nové věci. V té době si je teda užívala s manželem, ale za těch pár měsíců se změnila situace, v posteli se jí teď vyhřívá bohatý podnikatel.

O to víc na sobě maká, aby se svému novému milému líbila.

Instagramová kráska je pěkná divoška.Zdroj: Instagram

Postaršího hezouna nesbalila jen na svůj ostrý jazýček a hezký obličejíček, ale proslýchá se, že je to u Anety v posteli pěkně veselé. Má to být pořádná mrška, která má tu živočišnost přímo v očích. Ty jiskry značí pořádného ďáblíka.

Jen co zalezou doma do postele, to se ale musí dít věci.

Instagramová kráska je pěkná divoška.Zdroj: Instagram

Vždyť kvůli nějaké změně po sedmi měsících od svatby opustila manžela, cítila se svázaná, nechtěla žít monotónně. A bohužel manželství k tomu směřovalo. Ale pak se najednou nadechla, když potkala bohatého podnikatele. Najednou se v ní zase probudila ta dračice s touhou po dobrodružství.

A to jí nový přítel splnil. Nikdy a nikde se s ním nenudí. 

Instagramová kráska je pěkná divoška.Zdroj: Instagram

I když zanechala za sebou nešťastného manžela, se kterým si to už vyříkali, ale A.N.D.U.L.A. šla prostě za hlasem svého srdce. A nejen jeho. Ale i své touhy, potřeby a sexuální náruživost. Jen se zadívejte do jejích šibalských očí, z ní ta živočišnost přímo sálá.

Umí ukázat své přednosti. A to nejen před objektivem.

Instagramová kráska je pěkná divoška.Zdroj: Instagram

Už je jasné, na co pohledného partnera „uhnala“. Nejdřív to bylo sexy tělo, které mu pak předvedla v plné kráse a v té naturální podobě plná chtíče. I když po ní tisíce mužů touží, mají smůlu. Vypadá to, že našla partnera, který ji v posteli vyhovuje a dokáže uspokojit, aby nehledala náhradu jinde.

Vypadají spolu velmi spokojeně. Snad tento vztah vydrží A.N.D.U.L.E. déle než její velmi krátké manželství.

Instagramová kráska je pěkná divoška.Zdroj: Instagram

Chcete se toho o A.N.D.U.L.E. dozvědět více? Podívejte se na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů