Šíp.deník.cz

Tohle je bomba! Ivana Gottová znovu TĚHOTNÁ! A otcem není Karel!

3 fotografií 3
Ivana Gottová
Ivana Gottová
Zdroj: archiv
Ivana před zkouškou V divadle si užije i legraci. Jak obstojí v první roli?
Sdílej článek:

Ivana Gottová (39) je samé překvapení. Zanedouho ji uvidíme se vzdouvajícím se bříškem. Co se stalo? 

I když by to byla senzace, tentokrát nejde o další dítě slavíka Karla Gotta. Jeho manželka dostala svou první roli v muzikálu Přízrak z Londýna a jak sama prozradila, bude hrát těhotnou ženu. Více prozradila v následujícím rozhovoru.

Je to vaše první zkušenost s prkny, co znamenají svět, nebo už máte v divadle něco za sebou?
K divadlu jsem přičichla už jako školačka, kdy jsem hrála ve Slezském divadle v Opavě v Tylově hře Paličova dcera. A už tenkrát mě vůně divadla strašně lákala. Chtěla jsem na konzervatoř, ale otec ze mě chtěl mít lékařku. Až v Americe jsem měla možnost navštěvovat různé kurzy herectví, zpěvu a tance. Byla jsem velký muzikálový fanda a to mi zůstalo dodnes. Za posledních pár let jsem několik nabídek měla, ale odmítala jsem, protože jsem se na větší role necítila. Až teprve teď, kdy přišla nabídka od producentky Emy Krahulíkové na roli velkou tak akorát pro mě. I tak jsem ji pokorně zvažovala a nakonec se rozhodla, že si chci sen z mládí splnit.

Hrajete Jane, nechceme samozřejmě prozrazovat, o čem představení bude, ale můžete nám svoji roli představit?
Je to těhotná holka chudých mravů, která nemá až tak velký prostor se projevit, za což jsem ráda vzhledem k mým hereckým zkušenostem. Prozradím jen, že Jane nedopadne dobře.

Jak jsme říkali, jde o muzikál, takže budete kromě hraní i zpívat či tančit?
U muzikálu se to předpokládá. Muzikál všechny tyto tři složky obnáší. Zpívat mě diváci uslyší, i když ne moc. Pokusím se svoji roli ztvárnit co nejpřesvědčivěji a co nejlépe, nejen vůči divákům, kteří si to zaslouží, ale také pokorně vůči všem kolegům, kteří už v muzikálech hrají léta, a já je za to obdivuji. Takže teď už si s radostí obléknu tepláky, vezmu noty do ruky a s ostatními budu dřít, seč mi síly stačí. Je to velká výzva a já nechci zklamat ty, kteří mě do tohoto projektu přesvědčili.

Uvádíte VIP zprávy, teď naskočíte na jeviště, takže s trémou byste mít problém asi neměla. Nebo je to jinak?
Každý herec, zpěvák, tanečník či moderátor, který vystupuje před publikem a záleží mu na tom, aby podal maximální výkon, má zákonitě trému. Věřte mi, že jsem o této nabídce hodně přemýšlela, nejenom kvůli svému manželovi, ale i kvůli dětem. Radila jsem se s rodinou a došla k závěru, že strach je špatný rádce. Chci být dětem vzorem, jak se k životním výzvám postavit čelem a neutéct, jak být pracovitý, pilný a nebát se nových zkušeností. Doufám, že diváci nebudou moc přísní a kritičtí, ale že mi budou držet palce.

Co vašemu účinkování v Přízraku Londýna říká manžel?
Samozřejmě, že mě podporuje a je mým nejlepším poradcem. A co říká? Že je i v jeho vlastním zájmu, aby
všechno dopadlo co nejlépe.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů