Šíp.deník.cz

Jágrova neteř Pavlína VYZRADILA TAJEMSTVÍ: Kdy se Jaromír ožení s Veronikou?

Krásná neteř Jaromíra Jágra Pavlína má se svým strejdou opravdu blízký vztah. Dokonce ho má ráda natolik, že se mu svěřuje se svým milostným životem. A na oplátku k ní má hvězdný hokejista nebývalou důvěru. Co sexy plavovlásce prozradil o plánech se svatbou? Kdy si vezme Veroniku Kopřivovou? O tom se Pavlína rozpovídala exkluzivně pro Šíp.

1 / 20
Pavlína má ke svému strejdovi opravdu hodně blízko.

Pavlína Jágrová na poli bloggerek něco znamená. Dobře si na tom vydělává.

Pavlína má ke svému strejdovi opravdu hodně blízko.Zdroj: Facebook.com

Sexy bloggerka Pavlína Jágrová má sice slavné příjmení, ale nikdy ho nevyužívala k protekci. Sama si vybudovala úspěšný blog o módě, teď vydělává pomocí Instagramu a do toho si založila vlastní značku na bytový design.

Velkou oporu v nové kariéře má i od svého známého strejdy Jaromíra Jágra.

Pavlína má ke svému strejdovi opravdu hodně blízko.Zdroj: Instagram

„Našla jsem se v tom. Chtěla bych lidem dělat nábytek na míru, ale aby za to nemuseli platit majlant. V rodině z toho sice nadšený nebyli, děda mi moc nevěřil, ale v mém strejdovi mám podporu. Sám mi řekl, že je to skvělý nápad, že to na českém trhu chybělo,“ začala vyprávění pro Magazín Šíp v internetovém pořadu „Lucie, postrach celebrit“.

Krásná bloggerka je velmi kreativní člověk. V módě už toho dosáhla daleko, teď zkouší nové výzvy v bytovém designu.

Pavlína má se strejdou skvělý vztah.Zdroj: Facebook.com

S krásnou Pavlínou jsme se potkali na otevření nového obchodu s designovým oblečením v centru Prahy, kam bloggerka dodala opravdu originální nábytek. Všichni byli paf, jaký na to má cit. Byla pyšná, jak se jí značka pomalu rozjíždí. Naprosto se uvolnila a hezky jsme si s ní popovídali.

Na svého slavného strejdu nedá dopustit. Jako celebritu ho rozhodně nebere.

Se svým strejdou má Pavlína velmi blízký vztah.Zdroj: Profimedia.cz

Nechtěl by náhodou slavný strýc Jaromír Jágr, aby mu Pavlína vybavila jeho nový byt na pražské Pankráci? „Ráda bych mu s tím pomohla, kdyby chtěl. Zatím mě nepožádal, ale je z mé práce nadšený. Ale třeba si to bude chtít Veronika vybavit sama. Uvidíme,“ smála se pohledná Pavlína.

Ta se těší na výzvy, které jí v nové kariéře čekají.

Pavlína ví, jak na sebe upozornit.Zdroj: Instagram

Jaký má vlastně vztah se svým strejdou? Mluví i o svých partnerech? „Já mám Jaromíra spíš jako svého bráchu, jako nejlepšího kamaráda než strejdu. Jako jediná mu říkám Jaromíre. A o partnerech si povídáme. Teda spíš já si mu vylévám srdce a on mi radí. Naopak to moc není. On si rád nechává věci pro sebe,“ práskla na hokejistu Pavlína.

Ta si na ten svět celebrit nepotrpí stejně jako Jaromír. Proto si spolu tak rozumí, protože mají rádi "normální" lidi.

Má co ukazovat.Zdroj: Instagram

Ta dokonce překvapila, že má i blízký vztah s jeho partnerkou Veronikou Kopřivovou. Dokonce spolu bydlely! „Když byl Jaromír v zahraničí, než se vrátil, tak tu nějaký čas už Verča byla. Bydlela u mě, poskytla jsem jí azyl. Aspoň jsme se více sblížily a staly se z nás opravdové kamarádky,“ vyprávěla dál.

Pavlína se dokonce modelky kvůli její pohnuté minulosti zastává. "Nikdo jí nemůže soudit, když jí nezná. Každý máme nějakou minulost. My tohle v rodině opravdu neřešíme, protože ona je hodná a o Jaromíra se stará," stojí za Veronikou.

Je to kočka.Zdroj: Instagram

„Bohužel teď na sebe nemáme moc času. Já nemám jen ten Instagram a bytový design, ale do toho pracuji na plný úvazek v marketingu. Chtěla bych víc potkávat jak Verču, Jaromíra, ale i celou rodinu. Na Kladno se moc často nedostanu,“ pokračovala ve vyprávění.

Teď se chce věnovat hlavně v práci, aby se její značka rozjela. Nemá vlastně žádný volný čas na odpočinek, relaxaci a kamarády.

Pavlína svou lásku už neskrývá.Zdroj: Facebook.com

Jsou s Jaromírem aspoň v kontaktu? „Snažíme si volat nebo psát. Ale není to tak často. Ale kdykoliv mám nějaký problém, zavolám mu. Jak jsem říkala, máme hodně blízký vztah. Ale do ničeho, co se týká jeho vztahů, mu mluvit nechci,“ dodala s úsměvem.

Dřív za ním Pavlína létala i třeba na Floridu, aby si tam u něj odpočinula, a také si ho na chvíli užila.

Pavlína Jágrová je opravdu sexy kočka.Zdroj: Facebook.com

Ale přeci jen něco prozradila, co se svatby týče. „V rodině se o tom nebavíme. Jaromír to nehrotí, ani babička ho do toho netlačí, jak se říká. Nevím, jestli ho zrovna Veronika dostane před oltář. Každá láska má své limity, může ze dne na den skončit. Ale já bych jim to moc přála,“ ukončila vyprávění sympatická Pavlína, která se teď snaží prosadit v bytovém designu.

Povede se jí prosadit své slavné jméno i někde jinde než jen v módě? Má skvěle nakročeno.

Pavlína Jágrová, známá módní blogerka, prokázala, že je trendy. Kožešiny jsou letos in!Zdroj: Prima Family

Více zajímavostí ze světa celebrit se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů