Šíp.deník.cz

Jak velký penis má princ Harry? Domina, co ho měla v posteli, to PROZRADILA!

9 fotografií 9
Sexuální dračice Harryho nejspíš jen zneužila.
Sexuální dračice Harryho nejspíš jen zneužila.
Zdroj: Profimedia.cz/Instagram
Carrie se prezentuje jako domina. Bičík je její oblíbený kamarád. Princ Harry se možná bude muset se svou novou láskou rozloučit. Princ Harry
Sdílej článek:

Korunní klenoty prince Harryho jsou podle jeho milenky z Las Vegas jen průměrné velikosti… Ale mladý monarcha podle známé dominy nemusí litovat. Má prý všechny předpoklady, aby každou ženu udělal šťastnou!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Carrie Royale si s princem Harrym užívala v roce 2012 při jeho slavném výletu do Las Vegas. A dodnes o tom moc ráda mluví, při čemž neopomene zmínit i ty nejmenší detaily. Díky tomu se může dnes každý dozvědět, jaké mužství nosí v kalhotách jeden z možných králů britské monarchie.

„Nebude mít problém uspokojit jakoukoli ženu, jeho penis rozhodně není malý, ačkoli k těm větším se zařadit opravdu nedá. Prostě průměr," svěřila se Carrie.

Podle této sexuální profesionálky by vzhledem k Harryho nátuře bylo lepší, aby vůdčí roli ve vztahu i v posteli přebrala jeho dívka Meghan Markleová. Přesto ho ale zasypala chválou. „Má naprosto úžasné rty, byly to ty nejhezčí polibky, jaké jsem kdy zažila. Bylo to strašně žhavé, srdce mi tepalo jako o závod, celé tělo mě z toho hřálo… Téměř jako ve snu," tvrdí.

Krom toho se také Meghan může těšit na to, že Harry umí být trochu zvrhlý a v sexu je otevřený téměř všemu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů