Šíp.deník.cz

Jak vypadá Létající Čestmír po třiceti letech? NAIVNÍ KUKUČ MÁ DODNES!

Snad každé dítě v osmdesátých letech sledovalo Létajícího Čestmíra. Ze seriálu se stal kult a z hlavního představitele Lukáše Becha hvězda první velikosti, po které pak toužili další režiséři. Jenže jeho sláva nepřekonala jeho dospělost a roztomilý klučík s hodně naivním pohledem zapadl v zapomění. Jak ale vypadá po více jak třiceti letech od natáčení? Zapadl by vám v davu.

1 / 20
Podle výrazu v obličeji byste možná Létajícího Čestmíra poznali i dnes.

Herec si zahrál i v komedii "Lucie, postrach ulice".

Na natáčení dodnes rád vzpomíná.Zdroj: Facebook.com

O dětských hercích se říká, že bohužel s postupnou dospělostí, kdy ztrácí roztomilost, přicházejí i o nabídky o role. To se bohužel přihodilo i sympaťákovi Lukáši Bechovi, který se přede více jak třiceti lety proslavil jako Létající Čestmír.

Dnes už herce nikdo nepoznává.

Dnes už to není ten klučík, který vypadal, že neumí do pěti počítat.Zdroj: Profimedia.cz

Role Čestmíra Trnky pro něj byl opravdu zásadní. Ze dne na den se za zavalitějšího chlapce, kterému se děti posmívaly kvůli kilům navíc, stala hvězda první velikosti, se kterou najednou chtěl každý kamarádit. Najednou o něj byl takový zájem, že se z toho Lukášovi až zamotala hlavu.

Nevěděl kam dřív skočit.

Dnes už to není ten klučík, který vypadal, že neumí do pěti počítat.Zdroj: Profimedia.cz

Vypadalo to, že dokáže svou roli Čestmíra překonat. Prostor dostal třeba v komedii „Lucie, postrach ulice“, jenže takovou slávu nakonec už nezažil, i když se snažil sebevíc. Nechtěl, aby ho lidí měli zaškatulkováno, ale bohužel se mu to nepovedlo.

Už jednou provždy byl pro všechny Čestmír Trnka.

Na natáčení dodnes rád vzpomíná.Zdroj: Facebook.com

Dodnes si s jeho obličejem každý vzpomene na trochu naivního klučíka s přihlouplým pohledem, který mu zůstal dodnes. Ale to nikdo netvrdí, že by to byl nějaký hloupý člověk. Kolegové totiž o Lukáškovi mluví jen v superlativech.

Nikdy to nebyla žádná primadona s neuvěřitelnými nároky.

Po natáčení to vypadalo, že se mu role jen pohrnou, ale nakonec upadl v zapomnění.Zdroj: Facebook.com

Vždycky byl pracovitý a pokorný, sláva mu nevlezla do hlavy, ani si nezpestřoval život hvězdy různými návykovými látkami jako někteří jeho kolegové. Sice upadl v zapomnění, ale nikdy se kvůli tomu nevěšel.

Naštěstí nepropadl drogám či alkoholu jako někteří jeho kolegové.

Se svou kolegyní, která brala i drogy.Zdroj: Profimedia.cz

Bral to jako součást života, že to občas takhle u herců chodí, že už o ně není postupem času zájem. Nechtěl z toho dělat humbuk, sebenelitoval se, nechtěl ani, aby ho někdo litoval. Prostě se stáhl do ústraní a žil si život prostého člověka.

Takový až trochu hospodský typ s velkým pupkem.

Dost zestárl.Zdroj: Profimedia.cz

Pivíčko si rád dát.

Neřestem se nevyhýbá.Zdroj: Profimedia.cz

Ale teď po tolika letech začíná Lukáš opět vystrkovat růžky. Asi se mu po natáčení zastesklo, protože to vypadá, že po boku Ondřeje Sokola bude natáčet novou pohádku. Sice už tam asi létat nebude, ale i tak je z toho hodně natěšený.

Nevěří, že po letech v "izolaci" dostal znovu šanci stoupnout si před kameru.

Rolí Čestmíra se proslavil.Zdroj: Facebook.com

„S Létajícím Čestmírem. Teď mi na natáčení oznámili, že prý se nesmím fotit na Insta v kostýmu, že je to zakázaný. Tím pádem tady jedna fotka v podkostýmu, to zakázaný není. Vypadá to teda, že s Lukášem natáčíme pohádku o Myšce a Kočičce,“ pochlubil se sám Sokol. To se máme na co těšit.

Lukáš doufá, že nikoho nezklame a bude opět zářit jako před lety.

U filmu už si neškrtl.Zdroj: Profimedia.cz

Co mají s Ondřejem Soukupem za lubem?Zdroj: Instagram

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů