Šíp.deník.cz

Jak vypadají NECHUTNÉ HOROROVÉ POSTAVY mimo kameru. Tomu NEUVĚŘÍTE

1 / 22

Zdroj: Youtube

Zdroj: Youtube

ŽIVÍ MRTVÍ

Jeden ze seriálů, kde se objevují nejrůznější zombie, mrtvoly, oživlé mrtvoly apod., je americký seriál Živí mrtví. Mladičká kráska Xan Angelovich si tam zahrála roli jedné zombie. Oproti dalším filmům a seriálům je to vlastně jen takový slabý odvar, ale přesto musela hodiny a hodiny trénovat pohyby, řev a šílený výraz v očích, který barevné čočky jen umocňují, ale nikoli dělají samy. 

Zdroj: Youtube

JEEPERS CREEPERS

Jeepers Creepers je již takový evergreen. Původní film byl natočen v roce 1939, ale dočkal se remaku a několika pokračování. Právě tam se jako The Creeper objevil Jonathan Breck, kterého maskovali před každým natáčením tři a půl hodiny, aby byl správně děsivý. Ve třetím pokračování se bohužel nejspíše neobjeví, ačkoli se dlouho spekulovalo o tom, že by svůj úspěch měl zopakovat. 

Zdroj: Youtube

KRUH

Alespoň jeden Kruh viděl asi každý. Děsivá holčička Samara leze z televize a zabíjí lidi. Její představitelka Bonnie Morgan je ve skutečnosti velice milá žena a roli dostala i díky tomu, že má hypermobilní klouby a zvládne se dostat do velice krkolomných pozic, které byly pro postavu Samary nutné, aby působila co nejděsivěji. No uznejte, nevyděsilo by vás to? 

Zdroj: Youtube

SILENT HILL

Jeden z nejděsivějších hororů všech dob má na svědomí koprodukce USA, Kanada, Japonsko a Francie. Tento mix dal dohromady opravdu hodně děsivý film, při kterém se bojí i dospělí. Jedna z rolí Pyramid Head, nebo Red Pyramid, si zahrál Roberto Campanella. Kromě toho, že na hlavě nosí podivnou přilbu, trávil čtyři měsíce tři hodiny denně v posilovně, aby měl odpovídající muskulaturu. 

Zdroj: Youtube

TO

Kultovku z pera Stephena Kinga zná asi každý. Ať už jako knihu, nebo film. Zabijáckého klauna Pennywise, který stojí za odporem ke klaunům nejednoho člověka, si zahrál charismatický Švéd Bill Skarsgård. Nechal se slyšet, že knihu To četl osmnáctkrát celou a několikrát jen pasáže ve kterých je přímo Pennywise, aby se do role správně dostal. 

Zdroj: Youtube

ZLOVĚSTNÉ TICHO

Ve svých osmdesáti letech se Judith Roberts nebojí žádné výzvy a tak si zahrála roli břichomluvkyně Mary Shawové, která byla brutálně zavražděná a vrací se do svého města jako démonický duch. Autor snímku, který stojí i za mezinárodním hororovým úspěchem Saw, si připsal na konto i toto povedené dílo.

Zdroj: Youtube

MAMA

Film Mama je naprosto neskutečné drama o hledání dvou malých holčiček, kterým zemřela matka… nebo nezemřela? Roli "matky", tedy spíše jejího přízraku, si zahrál Javier Botet, na kterého každý den muselo být naneseno dvě a půl kila latexu a k tomu musel zhubnout neuvěřitelných dvacet kilo, aby byl správně vychrtlý. 

Zdroj: Youtube

AMERICAN HORROR STORY

V americkém seriálu, kdy se každá série zaměřuje na jinou oblast si zahrál pohledný mladík jménem Finn Wittrock. Během dvou sérií (Freak Show a Hotel) si zahrál hned tři postavy a jedna z nich byla Jether Polk, který trpí oidipovským komplexem a spí se svou vlastní matkou. Make-up umělci odvedli opravdu úchvatnou práci. 

Zdroj: Youtube

SPLETENEC

V této kombinaci sci-fi, mysteriózního dramatu a hororu si zahrála Delphine Chanéac jednu z hlavních rolí. Její rolí byla postava jménem Dren, hybrid člověka a zvířete, který oplýval úchvatnou inteligencí a zázračně rostl. Možná až moc. Nicméně jak tvůrci, tak samotná herečka měsíce a měsíce studovali pohyby různých druhů zvířat, aby její role byla uvěřitelná. 

Zdroj: Youtube

INSIDIOUS

V této trilogii si zahrál velice oblíbený seriálový herec Tom Fitzpatrick. Nezvyklé ovšem je, že hrál postavu jménem Nevěsta v černém. Maskéři ho tak upravili, že je naprosto nerozpoznatelný. Role se zhostil s odhodláním sobě vlastním a dokonce se učil i chodit na podpatcích, aby se víc dostal do toho, jaké je být ženou. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů