Krásná tmavovláska Jana Doležalová po svém boku nikdy neměla žádného chudáka, a i když si díky svému vzdělání umí vydělat peníze i sama, netají se tím, že by měl muž o ženu pečovat. Po pletkách s Karlem Janečkem a dalšími bohatými podnikateli se už nějaký ten pátek po jejím boku objevuje zakladatel firmy Penta Trading Pavel Matoška.

Jana si potrpí na krásné šperky a když se před několika měsíci objevila na premiéře filmu Známí neznámí, na jejím levém prsteníčku se objevil nádherný blyštivý prsten s diamantem. Že je od jejího přítele, bylo víc než jasné. O tom, zda je zásnubní, však lékárnice mlžila.

„Na premiéru byl dress code creative black tie, proto jsem měla velmi výrazné šperky,“ řekla Blesku.

O zásnubním prstýnku lékárnice mlží

Sice novinářům tvrdila, že kdyby měla svatbu, jistě by o tom věděli, ale známe celebrity, jak se snaží tyto záležitosti tajit. Podle Blesku má Jana už i termín svatby. Přejme si tedy, ať to tentokrát vyjde a Doleželová opět neskončí na ocet.

O ruku už byla přitom bývalá modelka požádána dvakrát a na jejích snubních prstenech expartneři rozhodně nešetřili. První se rozhoupal movitý podnikatel Richard Podroužek, se kterým Jana žila osm let a vypadalo to, že jde o životní lásku. Následoval vztah s otcem dcery Veroniky, generálním ředitelem fotbalové Slavie, Davidem Trundou, kterého si však také nestihla vzít a i přes společného potomka se pár rozešel.

Miliardář Janeček ji veřejně ztrapnil

Pak přišel vztah s miliardářem Karlem Janečkem, který ji veřejně zostudil. Chudinka dle svých slov netušila, že vyznavači bigamie zahřívají postel i jiné ženy než jen ona. Miliardář tenkrát při rozhovoru do médií bez okolků přiznal, že má žen více a Doleželová rozhodně není jedinou. Jana veřejnou potupu nerozdýchala a Janeček dostal kopačky.

Jana figuruje jako zastupitelka Říčan, proto je na snadě, že se s novým partnerem seznámila při veřejných schůzích. Matoška je totiž také zastupitelem ve stejné obci. Tak snad to už tentokrát krásce vyjde a po čtyřicítce konečně skončí pod čepcem.

Související články