Šíp.deník.cz

Jana Krausová jako MODELKA! Mrkněte, v čem se herečka producírovala po mole!

7 fotografií 7
Jana Krausová
Jana Krausová
Zdroj: Michaela Fuereislová, www.navarila.cz
Jana Krausová v poněkud netradiční roli Jana Krausová v poněkud netradiční roli Jana Krausová v poněkud netradiční roli Všechny modelky si přehlídku užily.
Sdílej článek:

Jana Krausová (61) se na veřejnosti nikdy příliš neukazuje. Teď ale udělala výjimku a dokonce se objevila v roli modelky. Co všechno na sobě předvedla? 

Na mole slavnou herečku rozhodně nikdo často neuvidí. Teď ale udělala výjimku a společně například s Kristinou Kloubkovou předvedla kolekci své kamarádky Martiny Nevařilové. 

„Abych se přiznala, vůbec se jako manekýna necítím. Martinu mám ale ráda, je mi sympatická a dělám to pro ni. Nesnažím se hrát si na modelku ani dělat různé kreace. Snažila jsem se to pojmout po svém – úplně civilně, ležérně a elegantně," nechala se slyšet herečka Jana Krausová. I přes svou premiéru předvedla modely jako pravá dáma, krásně vzpřímeně, důstojně a působila naprosto dokonale.

Sama přitom ocenila hlavně barvy: "Já obecně zbožňuji temné studené tóny: fialovou, černou, okrovou, to jsou moje barvy. A přesně z nich Martina kombinuje," řekla Jana Krausová.

Přehlídku si velmi užívala i Kristina Kloubková, která byla kolekcí tak nadšená, že ji šla předvést i okolnímu světu, a to ven před butik: „V roli modelky nebývám často, ale na tuhle přehlídku jsem se velmi těšila. Podle všech přítomných tváří a atmosféry jsem již dopředu tušila, že se nebude jednat o klasickou přehlídku, ale o skvělý barevný a příjemný podvečer," zářila bělostným úsměvem Kristina Kloubková. Zatím prý žádný model z kolekce Navarila nemá, ale hodlá to brzy změnit. Dokonce se jí prý líbí tolik věcí, že asi bude muset letos po dlouhé době napsat Ježíškovi.

Obě dámy se rolí modelek ujaly zodpovědně a za svoje výstupy sklidily velké ovace. A jak jim to slušelo, na to se můžete podívat do naší galerie. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů