Šíp.deník.cz

Janek Ledecký PŘISTIŽEN při polibku s kráskou! Jeho manželka to ale není!

13 fotografií 13
Janek Ledecký a slovenská herečka Silvia Šuladová
Janek Ledecký a slovenská herečka Silvia Šuladová
Zdroj: Herminapress.cz
Slovenská herečka Silvia Šuladová Slovenská herečka Silvia Šuladová Janek Ledecký a slovenská herečka Silvia Šuladová se k sobě měli. Janek Ledecký a slovenská herečka Silvia Šuladová se k sobě měli.
Sdílej článek:

Janek Ledecký (53) je léta šťastně ženatý a dosud na něj neprasklo ani nějaké to zaškobrtnutí. Teď ho však fotografové přistihli, jak se líbá s kráskou, se kterou si dokonce nedávno užíval v Benátkách. 

Že by Janek Ledecký po nedávném maratonu v televizní show Tvoje tvář má známý hlas trochu zvlčel a zapomněl na rodinu? 

Ale ne, žádná milostná aféra se ani tentokrát nekonala, i když si zpěvák a skladatel Janek Ledecký před nedávnem v Benátkách užíval romantický příběh se slovenskou herečkou Silvií Šuvadovou. Jednak, jak říká, žije ve spokojeném manželství, a pak měl za zády filmový štáb. Točil totiž v jednom z nejromantičtějších měst na světě klip k písničce Na konci duhy, který včera oficiálně představil.

Nebyl ovšem jen hlavním hrdinou příběhu, ale i scénáristou. "No, scénárista? Budiž. Když jsem se dozvěděl, že by se mělo točit v Benátkách, dal jsem během dvou hodin dohromady takové dva „nástřely" námětů, pak jsme to s týmem, který se na klipu podílel, doladili, takže žádná věda."

Jak ale zpěvák přišel zrovna na herečku Silvii Šuvadovou?

"Produkce mi řekla, že má skvělý tip a uvedla jméno. Chvilku jsem se zadumal a pak se zeptal, zda je to ta violoncellistka Blanka z filmu Kolja a když následoval souhlas, okamžitě jsem řekl – sem s ní a jedem do Benátek. A bylo vymalováno, takže jsem si se Silvií opravdu užíval, ovšem pouze to natáčení," s úsměvem vysvětlil Janek Ledecký.

Silvia Šuvadová žije už řadu let v Los Angeles. Jak ale prozradila, když dostala nabídku, zahrát si v klipu s Jankem Ledeckým, neváhala. "Jeho písničky znám a vždycky jsem je měla ráda. Ten klip má nápad, příběh a byl pro mne i hereckou příležitostí, takže nebylo o čem přemýšlet. Navíc jsem v Čechách už pár dnů a ještě se tu zdržím, protože tu točíme film a ráda jsem na dnešní prezentaci přišla. Věřím, že se bude tahle novinka divákům zamlouvat. Je to tak trošku něco jiného, než nač jsou zvyklí," uvedla Silvie.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů