Šíp.deník.cz

JE SNAD ZAKLETÁ? Herečce Sabině Laurinové ZLOMIL SRDCE další muž!

Sympatická herečka Sabina Laurinová hrála bezpočet rolí jako princezna, i ty zakleté. Teď to ale vypadá, že i jí postihlo snad nějaké prokletí. Jak si jinak vysvětlit to, že se jí v lásce tak nedaří a muži ji opouštějí jak na běžícím páse? S tím posledním to mělo být ještě k tomu pořádné drama!

2 / 24
Sabina Laurinová

Sabina LaurinováZdroj: Tilen Vajt

Herečka by si nepřála nic jiného, než jen čistou lásku.

Sabina LaurinováZdroj: archiv

Vypadá jako nevinnost sama, taková něžná princezna, nebo nadpozemská víla, které se dotknete a ona se rozplyne jako ranní rosa. Herečka Sabina Laurinová ale prý umí také pěkně vytáhnout drápky a být za dračici.

Dokonce si i zkusila, jaké to je mít mladšího muže.

Sabina Laurinová a Marek ZtracenýZdroj: Profimedia.cz

Ale i přesto u ní převažuje ta hodná povaha, která jen prostě touží po lásce. Jako každá opuštěná žena by chtěla, aby jí objala pořádná mužská náruč a konečně se cítila v bezpečí. Chtěla by jen zase vědět, že jí někdo miluje a obětoval by se pro ni.

Ona sama by moc ráda podřídila svůj dosavadní život někomu, kdo by o to stál.

Sabina LaurinováZdroj: archiv

Jenže život se s ní nemazlil. I když odmala snila o velké lásce, přesně jako u těch princezen, co donedávna ještě hrála. Že přeci každá ta pohádka má mít happy end a nekončí vše bolestivým rozchodem. Bohužel ale poznala na vlastní kůži, že život není žádná pohádka, ale krutá realita.

Nechce na sobě nechávat nic znát, ale život jí už několikrát dostal na kolena.

Sabina a generální ředitel Dopravního podniku Milan KřístekZdroj: Dopravní podnik Praha

Chtěla by jen lásku dávat a trochu si i brát, nechtěla by moc. Je odjakživa soběstačná, na živobytí si dokáže vydělat, i své dvě dcery by z fleku uživila, nejde jí o nic hmatatelného, ale čistý cit, který by k ní nějaký muž cítil. Bez toho, že je známou herečkou.

Se zubařem Karlem Kameníkem si myslela, že to dotáhnou až k oltáři.

S Karlem KameníkemZdroj: Tilen Vajt

Zatím hledala ale marně. Táta její první dcery Valentýnky Josef Vojtek herečku opustil krátce po porodu, protože se beznadějně zamiloval do tanečnice Libušky Vojtkové, kterou ale také po porodu opustil. Z toho se Sabině zhroutil svět. Nebýt dcery, tak by se z toho možná ani nedostala.

Nechápala, proč ji muži tolik ubližují.

Herečka si zařádila v metru. Zdroj: Dopravní podnik Praha

Na to, že je láska krutá, nechtěla ani myslet. Stále měla své srdce otevřené a dávala najevo, že je na vztah připravená, až se zamilovala do svého zubaře Karla Kameníka. Tomu porodila dceru Maiu, ale ani tento hezoun ji nedovedl k oltáři a vztah se rozpadl.

Josef Vojtek Sabinu opustil krátce po porodu dcery Valentýny.

S Pepou VojtkemZdroj: Tilen Vajt

Kdo by si myslel, že se z ní stala zapšklá ženská, která na muže jen nadává, tak by se mýlil, protože Sabina je věčná optimistka. Stále si říkala, že nějaký ten princ přeci musí čekat i na ní. A teď si myslela, že toho, se kterým zestárne, skutečně našla.

Bohužel se zase jen krutě zklamala.

Herečka si zařádila v metru. Zdroj: Dopravní podnik Praha

O to bylo ale krutější probuzení! Časopis Sedmička přišel s tím, že se měla herečka zamilovat do zámožného muže a plánovat s ním společnou budoucnost, než ale přišla krutá podpásovka. Zjistila, že jejímu milému se narodilo s bývalou přítelkyní dítě.

Proč jsou k Sabině muži někdy až tak zákeřně krutí?

Herečka si zařádila v metru. Zdroj: Dopravní podnik Praha

Nic jí o tom neměl říct, přišla na to náhodou a její vysněný svět se zase zhroutil jako domeček z karet. I když mohla o muže svého srdce zabojovat, protože ji prý chtěl odprosit, tak ona dala přednost svého hodné povahové stránce a nechtěla nikomu rozbíjet rodinu.

Sama moc dobře ví, jaké je to vychovávat děti sama bez muže.

Během pobytu v porodnici si Sabina nepřála žádné návštěvy. Mohli k ní a Maje pouze rodinní příslušníci a její přítel Karel.Zdroj: Šíp/Anna Charabanska

Sama totiž přeci poznala, jaké to je, když muž opustí ženu s malým dítětem. Nechtěla někomu způsobit takové trauma, tak radši sama obětovala své srdce, které je na tisíc kousků zlomené, aby byl šťastný někdo jiný. Přitom sama by si konečně zasloužila, aby se na ni usmálo to pravé štěstí.

Už by bylo na čase, aby se přestala obětovat pro druhé, ale někdo se obětoval jen a jen pro ni.

Sabinu Laurinovou urazil Ringo Čech.Zdroj: Šíp PLUS

Další pikantnosti ze showbyznysu se dozvíte přímo zde:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů