Šíp.deník.cz

Je v tom chlap? Neuvěříte, co má společného Táňa Kuchařová s Kamilou Nývltovou!

Jedna se stala nejkrásnější dívkou planety a druhá soutěžila v pěvecké soutěži. Jedna je blond a druhá je tmavovlasá. Kamila hraje v muzikálech, Táňa se snaží pomáhat přes svou charitu, co tyhle dvě holky teda mohou mít společného? Stojí za tím muž?

2 / 20
Co tyto dvě mohou mít společného?

Co tyto dvě mohou mít společného?Zdroj: Profimedia.cz

Kamila vypadá jako naprostý protipól smyslné Taťány.

Kamila Nývltová a Pepa VágnerZdroj: archiv

Když srovnáte Taťánu Kuchařovou a Kamilu Nývltovou, je to jak nebe a dudy. Brunetka pochází z malého městečka, odkud se chtěla dostat přes soutěž Xfactor. Sice nezvítězila, ale i tak se zapsala do podvědomí veřejnosti. Zalíbila se totiž muzikálovým producentům.

Dostala se mezi stálice v českém showbyznysu.

Kamila Nývltová na dovolenéZdroj: archiv

Táňa díky vítězství v Miss mířila daleko výš než „jen“ do podvědomí české veřejnosti. Chtěla dobýt rovnou celý svět. To se jí povedlo, když jí bývalý ředitel Miss Miloš Zapletal poslal na světovou soutěž krásy Miss World. Byla našim žhavým želízkem.

Kamila má do modelky hodně daleko.

Kamila Nývltová ukázala vysportované tělo. Zdroj: archiv

Nakonec Kuchařová korunku krásy urvala a brána do světového showbyznysu se Táně najednou otevřela a bylo jen na ní, jak příležitost chytne za pačesy. Blondýnka se ukázala jako opravdová bojovnice a předvedla soutěživého ducha.

Největším vítězstvím je ale pro modelku manželství s Ondřejem Gregorem.

Taťána Kuchařová Gregor a Ondřej Brzobohatý GregorZdroj: Profimedia.cz

Světachtivá Kuchařová, která se svého času přestěhovala do New Yorku a našla si tam přítele, si nakonec uvědomila, že "malé" Česko je pro ni domovem a tady by chtěla pomáhat. Proto se rozhodla založit nadaci, která pomáhá opuštěným seniorům a v tom se modelka našla.

S charitou jí pomáhá milující manžel.

Taťána Kuchařová Gregor a Ondřej Brzobohatý GregorZdroj: Profimedia.cz

Ovšem co má Kuchařová společného s Nývltovou? Vždyť se dnes spolu ani na veřejnosti neukazují společně! Divili byste se, ale tahle sexy blondýnka s nevinnou brunetkou spolu jeden čas sdílely jeden byt! Tuhle záležitost z mládí ví jen málokdo.

Nikdo netušil, že to byly až takové kamarádky.

… ale sluší jí to i méně nalíčené v civilu.Zdroj: Instagram

„Chodila jsem tehdy do třídy s její sestrou a hledala byt. Ona mi pak řekla, že její sestra Táňa taky hledá, a tak to vzniklo. Náhoda. Vzpomínám na to moc ráda,“ prozradila Kamila časopisu Story své tajemství.

Táňa ale o Kamile nikdy nemluví.

Taťána KuchařováZdroj: Herminapress

Nakonec se jejich osudy ale rozdělily. Už prý v kontaktu nejsou. Že by si snad přeci jen něco udělaly? Prý v tom není žádný muž, ale prostě časová vytíženost modelky i zpěvačky. Obě mají šťastné vztahy, tak už kamarádky na bydlení nevyhledávají.

Táňa si už žije jiným životem.

Úspěšná modelka je ozdobou každé společenské akce.Zdroj: Instagram

Ale to musely být asi zajímavý mejdany. I když vypadají obě tak klidně, říká se, že to umí pěkně roztočit. Takže možná už nemohly vydržet to „pařící“ tempo a radši se od sebe odstěhovaly, aby se mohly soustředit na kariéry a nejen na zábavu.

Kamila nakonec našla také muže, se kterým jí je dobře.

Kamila NývltováZdroj: Herminapress

O dalších celebritách se toho více dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů