Šíp.deník.cz

Je z frajera Michala Hrdličky PODPANTOFLÁK? Plíšková ho má omotaného kolem prstu

Moderátor Michal Hrdlička byl vždycky typ, co miloval zábavu, holky, svobodu a nic pro něj nebylo nemožné. Hodně tomu přispěly peníze od rodičů i sláva. Vypadá to, že volnost opáleného seladóna pomalu ale jistě končí. Jeho snoubenka Karolína Plíšková si umí pořádně dupnout a bývalý partner Lucie Borhyové skáče, jak jeho snoubenka píská. Jak se to pohledné tenistce povedlo?

1 / 22
Mladý sporťák Michal Hrdlička prý zažívá se svou partnerkou Karolínou Plíškovou těžké časy.

Mladý sporťák Michal Hrdlička prý zažívá se svou partnerkou Karolínou Plíškovou těžké časy.Zdroj: Empresa Media / Empresa Media / Profimedia

Hrdličky všem vytřely zrak.

Dostane sporťáka přeci jen před oltář?Zdroj: Profimedia.cz

Vztah světové tenistky Karolíny Plíškové a moderátora Michala Hrdličky vypadá jako z červené knihovny. Známá sportovkyně podlehne svodům vyhlášeného pařmena a svůdníka, který zlomil nespočet dívčích srdcí. Ale Kája se toho prostě nebála.

Věřila, že Michala dokáže "zkrotit".

Karolína PlíškováZdroj: Profimedia.cz

Šla do partnerství rovnou po hlavě, neviděla, neslyšela. Všichni jí od Michala odrazovali, že je to holkař, který ženu jen zneužije a pak odkopne. A nezáleží, jestli vás i požádal o ruku. Prostě na dlouhodobé vztahy není a nebude.

Ale to nechtěla sportovkyně vůbec slyšet. Šla za hlasem svého srdce.

Jedenáctá tenistka světa se rozhodně nestydí. Podobných fotek má plný Instagram…Zdroj: Instagram

Tenistka tomu nechtěla věřit, poslouchala jen své srdce, které jí velelo, aby to s ním zkusila, neházela ho předem už přes palubu. Nechtěla poslouchat ty drby, že jí jen využije pro své potěšení a pak opustí. Jako tomu bylo už v minulosti mnohokrát.

Rodák z Jesenice byl vyhlášený tím, že nikdy nechtěl mít jen jeden vztah.

Michal Hrdlička s Luckou nakonec nevydržel.Zdroj: Profimedia.cz

Zlomil srdce třeba moderátorce Lucii Borhyové, která se snaží mít s tátou své dcery Lindy korektní vztahy, ale podle zákulisních řečí si prý nemohou přijít na jméno. Televizní hvězda mu nemůže odpustit, že jí opustil před svatbou.

Mejdany mu byly bližší než spokojená rodina.

Michal musel opustit zažitý životní styl.Zdroj: Profimedia.cz

Karolína ale vsadila na jedinou kartu – že jí to prostě s Michalem vyjde, i když je více nepřejícných lidí než přejícných. Šla za svou láskou přes mrtvoly, dokonce ze sporťáka udělala svého manažera, který může s jejími miliony nakládat, jak se mu zlíbí.

To muselo být hodně o důvěře, když mu svěřila své nadité konto.

Michal Hrdlička s tenistkami.Zdroj: Facebook

Všichni si v té době ťukali na čelo, že přeci takový vztah jak na pracovní, tak na milostné úrovni nemůže už vůbec vydržet. Ale všem vytřeli zrak. Klape jim to, zamilovanost z nich jen číší a dokonce by do toho příští rok, jestli budou mít čas, „praštili“.

I maminka Michala Hrdličky by byla ráda, kdyby se synáček usadil.

Michalova máma vypadá jako jeho sestra.Zdroj: Facebook.com

Ptáte se, jak to Karolína udělala, že zkrotila „zlého muže“? Má na to svůj dost zaručený recept. Prostě pařmenovi přistřihla křídla, zahrnula ho povinnostmi, aby neměl roupy dělat hlouposti a jak se zdá, tak jí ta hra vychází.

Celá rodina Michala Hrdličky by jí rada přivítala do rodiny.

Malá Linda měla pořádnou oslavu.Zdroj: Facebook.com

Sám Michal se za její taktiku nestydí. „Vždycky je to ona, kdo má poslední slovo a vybírá si, a když se jí něco nezdá, má vždy právo veta,“ přiznal časopisu Story sám Hrdlička, který teď šlape jako švýcarské hodinky.

Nikdo z jeho blízkých Michala nepoznává, jak se stal zodpovědným.

Vypadalo to, že si to malá holčička užila.Zdroj: Facebook.com

Lucie Borhyová na něj asi byla moc hodná a měkká, potřebuje nad sebou pevnou ruku. A na to přesně tenistka přišla. Udělala z něj manažera, aby ho měla co nejvíce na očích. On se dmul pýchou, kam až se dostal, a sportovkyně ho má pěkně pod kontrolou. Ta ho k tomu oltáři zajisté dostane.

Všichni už se těší, jaká ta hvězdná svatba bude a věří, že to Michalovi a Karolíně vydrží až nadosmrti.

Takových lidí, ale maminka nikde.Zdroj: Facebook.com

Jestli vás zajímá zákulisí českoho showbyznysu, tak se podívejte na toto video. To vám doslova vyrazí dech:

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů