Šíp.deník.cz

Vztah s mrtvým pedofilem Epsteinem: Princ Andrew vrhá na královskou rodinu stín

Pravděpodobně jste se doslechli, že miliardář a registrovaný sexuální delikvent Jefferey Epstein, jenž byl shledán vinným ze zneužívání nezletilých dívek, se dva dny po uvalení vazby ve své cele oběsil. Jak to vrhá špatné světlo na královskou rodinu? Princ Andrew byl totiž jeho odvěký kamarád. Buckinghamský palác nyní projednává kroky, jak uchránit svou reputaci před útoky fanoušků a naštvaných obětí mrtvého násilníka.

1 / 9
Princ Andrew a Jeffrey Epstein

O miliardáři Jeffreym Epsteionovi se dlouhá léta vědělo, že je to nechutné prase, které si do svého sídla objednává nezletilé dívky, ty znásilní, zotročí a "přeprodá" dalším svým zámožným kamarádům. Byl jedním z klientů i princ Andrew, bývalý manžel vévodkyně z Yorku Sarah Ferguson? Buckinghamský palác tato tvrzení popírá, do celého skandálu se ovšem pustilo FBI, které hodlá Andrewovo špinavé prádlo odhalit.

Palác se vyjádřil k Epsteinovým činům

Jeffrey EpsteinZdroj: profimedia

Delikvent Jeffrey Epstein se 10. srpna ve své cele oběsil a zanechal celou Ameriku v úžas, protože takový konec ho neměl čekat. Vyhnul se následkům svých zlovolných a zvrácených činů a truchlící oběti nedosáhnou spravedlnosti, po které toužily. Kromě toho uvalil na své přátele, rodinu a kolegy temný stín, ze kterého se jen těžko vymaní. Jedním z nich je princ Andrew, Epsteinův blízký přítel a důvěrník.

Ten skrze oficiální mluví královské rodiny pronesl, že je Epsteinovými činy zděšen. To se stalo chvilku poté, co se na internet dostalo kontroverzní video. Na něm je princ Andrew zachycen v Epsteinově domě, jak se ve dveřích loučí s mladou ženou. Video se datuje do roku 2010, v době, kdy už se vědělo, že Epstein má co do činění se znásilňováním nevinných školaček.

Video Andrewa s mladou ženou v Espteinově domě

Princ AndrewZdroj: youtube

Britská královská rodina od Epsteinově smrti čelí ostré kritice a vyvstávají otázky, zda ona slečna z videa nebyla další klientkou, která měla obšťastnit prince Andrewa a jiné boháče z Epsteinova kruhu. Podle neověřeného zdroje v den natočení videa odešlo a přišlo do domu několik mladých slečen.

Princ AndrewZdroj: profimedia

Prohlášení královské rodiny dále uvádí, že princ Andrew neschvaluje vykořisťování  lidských bytostí a názory, které uvádí, že on sám tyto praktiky ospravedlňuje, účastní se jich nebo podporuje, jsou podle něj odporné.

Princ Charles byl odpůrce jejich vztahu a předvídal katastrofu

Princ AndrewZdroj: profimedia

Podle zdroje je princ Charles rozezlen, že je královská rodina zatažena do dalšího, tentokrát opravdu nechutného skandálu. ,,Princ Andrew přivítal Jeffreyho Epsteina během jejich dlouholetého přátelství do hradu Windsor, Sandringhamu a Balmoralu, což zapříčinilo napětí mezi ním a princem Charlesem."

,,Charles neschvaloval spoustu Andrewových známostí a přátel a Epstein nebyl žádnou výjimkou. Předvídal, že se přátelství rozpadne a celé to skončí katastrofou, což se také stalo. Tato kauza prozatím nemá expirační dobu a nikdo netuší, co může ještě přijít." Neověřené informace hovoří o tom, že se FBI připravuje na návštěvu Buckinghamského paláce a chce se podívat pod pokličku jejich zvláštního vztahu a případně vyloučit, že by se princ Andrew účastnil Epsteinových "orgií".

Není to poprvé, co je princ Andrew spojován se sexuálním otrokářstvím a zneuživání nezletilých dívek. Podobnému skandálu čelil už před pěti leti, kdy ho údajné oběti měli obvinit ze znásilnění. I tenkrát Buckinghamský palác stál za svým princem a obvinění smetl ze stolu.

Co se jí u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů