Šíp.deník.cz

Jennifer Aniston: Popřela VLASTNÍ TĚHOTENSTVÍ! Víme, proč nechce dítě!

1 fotografií 1
Jennifer Aniston se svým snoubencem Justinem Therouxem.
Jennifer Aniston se svým snoubencem Justinem Therouxem.
Zdroj: Profimedia.cz
Bratr Jennifer AJ volí aleternativní způsob života.
Sdílej článek:

Herečka Jennifer Aniston (44) musela zase vztekle vyvracet spekulace o svém těhotenství. Krátce poté se objevily fotografie jejího bratra. A právě jeho způsob života může zřejmě za to, proč se Jennifer tak úpěnlivě brání rodičovství.

Jennifer Aniston přes svou mluvčí vzkázala, že není těhotná. Stejně jako nebyla stokrát předtím, když se o tom psalo. Herečka, unavená neustálým popíráním vlastní gravidity, totiž možná děti ani nechce. Jako varování před rodičovstvím jí přece stačí bratr.

Alex Aniston, pro přátele známý spíše jako AJ, který má s herečkou společného otce Johna Anistona, totiž žije velmi nehollywoodským a nezávislým životem. Stýká se s dredaři, přespává v karavanu, a vyrábí květináče z mývalích lebek, které zdobí svým nožem. Při představě, že se dočká podobného syna, možná Jennifer objednává antikoncepci po balících.

„Být bratr Jennifer Aniston je ta největší osina v zadku, která vás může v životě potkat,"říká Alex na adresu své ‚milované' sestry.

Ta o něm raději nemluví skoro vůbec. Stejně jako o své matce, s níž se léta nebavila, protože prodávala do médií detaily z jejího soukromí.

A otec John místo její výchovy odešel za jinou ženou, se kterou si pak pořídil Alexe. S takovouhle rodinnou anabází by chtěl děti asi jen málokdo…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů