Šíp.deník.cz

Jennifer Aniston SE DOČKALA: Ve svých 50 letech čeká s Bradem Pittem DÍTĚ!

Rozezněte oslavné zvony, protože Jennifer Aniston má dvě ohromující oznámení: s Bradem Pittem, svou životní láskou, se dala opět dohromady. Tajně se spolu vídají už několik měsíců a jejich vztah nebyl nikdy lepší. Tím se dostáváme k druhé radostné zprávě - pár spolu čeká dítě!

1 / 11
Jennifer Aniston a Brad Pitt

Osudy Jennifer Aniston a Brada Pitta jsou dokonale spletené. V roce 1998 je seznámil jejich agent a ti dva si okamžitě padli do oka. Jennifer o několik let později přiznala, že to rande bylo "jednoduché", už tehdy věděla, že k sobě patří. 29. července 2000 se pár po dvou letech chození vzal. Tehdy to byl nejslavnější pár na světě, každý toužil být v Bradově kůži, každá chtěla mít vedle sebe Bradův chlapský odér.

V roce 2001 se Pitt objevil v seriálu Přátelé, kde si zahrál Willa Colberta, který bytostně nesnášel Rachel (Jennifer). Pro pár to byla vskutku zajímavá situace. Jejich manželství trvalo pět let, než se oba rozhodli rozvést. Ačkoliv pár tvrdil, že se nejednalo o Bradovu aférku s Angelinou Jolie na natáčení filmu Pan a paní Smithovi, fakta mluví jasně - hvězdná Lara Croft jim překřížila cestu a křehké manželství nevydrželo. O deset let později, v době, kdy se Pitt a Jolie oznámili konec manželství, si s Jennifer začali znovu psát. Po rozvodu s Justinem Therouxem k sobě měli najednou zase tak blízko. Vše nasvědčovalo tomu, že ti dva najdou šťastný konec. A nakonec ho opravdu našli.

Tajný románek vyústil v dokonalý vztah

Jennifer Aniston a Brad PittZdroj: Profimedia.cz

Světem se před několika měsíci rozšířila zpráva, že se Jennifer a Brad Pitt vrátili k sobě. Sotva se rozvedla s Therouxem, oba odcestovali do hor, kde znovu zažehli plamen své dávné lásky.

Ačkoliv se tvrdilo, že to byla přátelská vyjížďka na lyže, jiskry opět přeskočily. Oba se snažili svůj návrat ututlat, Jennifer všechny oklamala svým rádoby vztahem s boxerským trenérem a Brad se snažil všechny svést z cesty letmým románkem s hereckou kolegyné, jen aby se mohli nadále potají scházet a budovat vztah. Teď konečně přišla chvíle, kdy se o návratu a obrovské novince může dozvědět celý svět!

Brad a Jennifer čekají miminko!

Jennifer Aniston a Brad PittZdroj: winto

,,Kamarádi byli první, kdo se dozvěděl, že Brad a Jennifer čekají miminko," dušoval se blízký zdroj obou herců. ,,Oznámili jim to na novoročním večírku, přátelé z toho byli naprosto vedle! Někde hluboko uvnitř Jen vždycky věděla, že se to stane, že otěhotní a dítě bude Bradovo. Že se vrátí ke svému prvnímu manželovi… tolik toho prožili, je to pro ni jako splněný sen," tvrdí dále zdroj.

Pro Jennifer je otěhotnění zázrak. Není už nejmladší a biologické hodiny bijí na poplach, přesto se jí to před padesátkou podařilo. Kdyby se nepovedlo přirozené otěhotnění, uvažovala by Jennifer a Brad podle zdroje i o umělém, případně by adoptovali.

Pro oba je to nový začátek

Jennifer Aniston a Brad PittZdroj: winto

,,Pro Brada je to ta nejlepší zpráva, jakou mohl dostat," říká zdroj. Po boji s Angelinou o péči svých dětí, kterou vyhrál a může je i nadále vídat bez přítomnosti třetí osoby ze sociálky, se má zase z čeho radovat. Zprávu přijal i jako jasné probuzení - kvůli rozvodu s Jolie začal hodně pít. Teď má důvod přestat s alkoholem a soustředit se na svůj vztah s Jennifer a mimčo. Mimochodem, čekají holčičku!

Jennifer to také vidí jako nový začátek. Konečně se může v životě někam posunout. Větu, že jí rodina nikdy souzena nebyla, patrně bude chtít vzít zpátky, teď, když má vedle sebe staronovou lásku a na cestě uzlíček štěstí. Pomůže jí to také se posunout a vyrovnat se se smrtí její matky, která zemřela v roce 2016. Přiznala, že to nebyla nejlepší matka a chce se ujistit, že nezopakuje její chyby.

Angelina z toho zešílí, Justin bude zklamaný

Angelina Jolie a dětiZdroj: profimedia

Jak tuhle zprávu berou Justin Theroux a Angelina? Ani jeden to zatím neví. Brad se konverzaci se svou budoucí ex-manželkou vyhýbá a čeká, až jí to řeknou děti. Jeho šest dětí - Zahara, Knox, Vivienne, Pax, Maddox a Shiloh - o novém sourozenci vědí a jsou ze zprávy u vytržení.

Jak to ale přijmou bývalí partneři dvojice? Angelina to určitě nerozdýchá. Návrat Jennifer k Pittovi by brala jako ohromnou porážku, když před lety jejich vztah zničila a teď vidí, že se oba vždycky milovali a jen čekali, až jeden z nich udělá první krok. Justinova reakce nebude o nic lepší - zoufale si přál s Jennifer dítě, teď ale uvidí, jak vysněné miminko čeká se svým bývalým manželem. 

Co nového v Šípu?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů