Šíp.deník.cz

Jeskyňka z Básníků vypadá jako SEXBOMBA: Proč už ale nechce být herečkou?

Svého času uhranula téměř každého muže v republice. Nakonec ale Adriana Tarábková u herectví nezůstala. Našla se totiž v úplně jiné životní roli.

1 / 20
Stále je to kočka, i když už je Jeskyňce padesát.

Stále je to kočka, i když už je Jeskyňce padesát.Zdroj: Facebook.com

Muži naprosto jejímu nevinnému kukuči.

Při milostných scénách se styděla.Zdroj: Facebook.com

Krásná blondýnka Adriana Tarábková hrála druhou lásku medika Štěpána Šafránka v komediích o Básnících, kde hlavní roli hrál Pavel Kříž. Jenže ani tato plavovláska s tváří anděla nebyla tou pravou a budoucímu lékaři zlomila srdce na tisíc kousků.

V reálu je ale herečka naprosto jiná. Jen ta tvář anděla stále zůstává.

Dnes je herečka stále krásná a má co ukazovat.Zdroj: Facebook.com

Na první pohled vypadala Jeskyňka jako nevinnost sama, že vlastně ani neví, co to je někomu rozdupat srdce a ještě ho poplivat. Štěpán svou vyvolenou musel složitě dobývat, vyprávět jí básničky a všemožně se snažit, aby mu dala aspoň pusu.

Jenže Jeskyňka se ukázala, že je to jen mrcha s vizáží anděla.

Takhle zlomila Štěpánu Šafránkovi srdce.Zdroj: Facebook.com

Když už si myslel, že její srdce opravdu získal a je to budoucí matka jeho dětí, tak mu zasadila pořádnou podpásovku, že se z toho nemohl vzpamatovat a na ženy radši zapomenul, tedy aspoň na nějaký čas.

Místo chudého medika si vzala bohatého doktora.

Vypadala tak nevinně.Zdroj: Facebook.com

Nechala se totiž pobláznit starším doktorem, který byl nejen zkušenější než Šafránek, ale mohl jí také poskytnout zázemí a peníze, po kterých toužila. Ta slast plného konta byla pro Jeskyňku daleko důležitější než nějaká čistá láska od chudého medika.

Jenže v reálu je Adriana úplně jiná než postava Jeskyňky.

Její krása všem brala dech.Zdroj: Facebook.com

Naštěstí ale není herečka taková i v soukromém životě. I když se jí po natáčení dvořilo tisíce mužů, mezi nimi i boháči či filmaři s konexemi, tak se nenechala omámit bohatstvím a vlivem, ale šla za hlasem svého srdce. Na další natáčení se vykašlala a radši se vdala za fotbalového pohlavára Slovanu Bratislava.

Peníze si dokáže ale vydělat i ona sama.

Vypadala tak nevinně.Zdroj: Facebook.com

Vzdala se úplně své rozjeté kariéry herečky, aby mohla svého milovaného chotě doprovázet na důležité akce. Úplně se vzhlédla v roli ženy v domácnosti a nutno podotknout, že jí to opravdu svědčí. Na padesát nevypadá ani, kdybyste měli hodně špatný zrak.

Z fleku by si zase mohla svou nejslavnější roli zahrát.

Raději se stáhla do ústraní.Zdroj: Facebook.com

I přesto, že je šťastně vdaná a mohla by prodávat recept na dlouhodobě trvající manželství, tak by Adrianu rádi fanoušci viděli opět před kamerou. Nemohou zapomenout na její nahé scény z Básníků, kdy ukázala naprosto dokonalá ňadra.

Milostná scéna se stala legendární.

Kdo by neznal roli Jeskyňky. Zdroj: Facebook.com

Ale to už mají smůlu. Sexbomba se před kameru nehrne. Dokonce si založila firmu na obalové materiály a nehodlá to měnit. V podnikání se jí nebývale daří, vedle manžela jen kvete, do toho se stíhá starat o domácnost. Od showbyznysu se plně distancuje, protože jí přijde až nebývale krutý.

Nechtěla žít prostě v prostředí přetvářky a falešného kamarádství.

Nabídky na role stále má.Zdroj: Facebook.com

Další zákulisní drby uvidíte v tomto videu:

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů