Šíp.deník.cz

Jitka Farská z Ulice se UTÁPÍ V ŽALU: Po smrti manžela se nedokáže OTEVŘÍT LÁSCE

Herečka Ilona Svobodová známá jako Jitka Farská z nekonečného seriálu se před skoro čtyřmi lety stala vdovou. Dlouho se ze ztráty milovaného manžela Petra Skoumala nemohla vzpamatovat. Uzavřela se do sebe, neměla na nic chuť, do práce se musela nutit. K tomu přišly komplikace s dědictvím. Nakonec se ale na usměvavou brunetku usmálo štěstí - potkala někoho, s kým jí bylo dobře. Jenže herečka narazila!

1 / 24
Herečka se bojí, že už nikdy nebude milovat.

Herečka se bojí, že už nikdy nebude milovat.Zdroj: Profimedia.cz

Na první pohled vypadá herečka Ilona Svobodová, že jí nemůže nic dostat na kolena. Bohužel tomu tak ale není.

Herečka se bojí, že už nikdy nebude milovat.Zdroj: Profimedia.cz

Skoro každý den se herečka Ilona Csáková usmívá na tisíce lidí z televizní obrazovky. V nekonečném seriálu Ulice hraje životem zkoušenou Jitku Farskou, která ale všechno přechází s úsměvem. O to se i sympatická brunetka snaží v soukromém životě. Ale vypadá to, že se jí to tak zcela nedaří.

Jsou chvíle, kdy jí prostě není do smíchu, a bojí se, jestli vůbec někdy bude ještě tolik milovat.

Herečka se bojí, že už nikdy nebude milovat.Zdroj: Profimedia.cz

Před skoro čtyřmi lety přišla o milovaného manžela, hudebníka Petra Skoumala. Toho milovala více než svůj život, byla mu oddanou ženou, která by pro něj snesla i modré z nebe. Byla šťastná, že mezi sebou mají dvacetiletý věkový rozdíl, protože milovala tu jeho moudrost.

Nad vodou jí drželi kolegové a kamarádi. Nikdy nebyla sama.

Práce jí držela v těžkých chvílích nad vodou.Zdroj: Herminapress.cz

Jenže velký věkový rozdíl nebyl jen pro dobro vztahu, ale byl vlastně i jeho zkázou. Herečka si to nechtěla uvědomovat, ale bohužel nikdo nemládneme a jejímu muži se naplnil čas. A z milovnice života se stala uplakané tělo bez duše.

Do smíchu poslední roky herečce opravdu nebylo. Ale nechtěla se vzdávat bez boje a zpět si získat svůj život.

Otevře své srdce nové lásce?Zdroj: Herminapress.cz

Nevěděla si rady, netušila, co nastane po smrti manžela, byla jako ztracené malé dítě, které neví kudy kam. Pro Ilonu její choť nebyl jen osudový muž, ale i rádce, mentor a takový přirozený vůdce, kterého by následovala, kam by jen chtěl.

Na veřejnosti se ale snaží dělat, že už je nad věcí a život jde prostě dál.

Práce jí držela v těžkých chvílích nad vodou.Zdroj: Herminapress.cz

Do toho ještě musela řešit nějaké problémy s dědictvím. Dokazovat úřadům, že byla opravdu jeho žena. Prostě byla nucena dělat to, co z duše nenáviděla – jednat s blbci. Nakonec ale i tuto překážku zvládla, až si možná konečně řekla, že nebude přeci jen tak ztracená.

Už má zase úsměv na rtech. Kdo jí k dobré náladě pomáhá?

Práce jí držela v těžkých chvílích nad vodou.Zdroj: Herminapress.cz

Dokonce potkala i muže, se kterým si rozumí a je jí dobře. „Někoho mám. Bude to rok a půl. Jsem stará, takže jsem spokojená v mezích možností,“ svěřila Super.cz Ilona Svobodová. Víc konkrétní být nechtěla. Ale co myslela tím „v rámci možností“?

Ilona je tajmená jako hrad v Karpatech, o novém muži v životě nechce mluvit.

Ilona už má zase chuť do života, ale lásky se bojí.Zdroj: Herminapress.cz

Všichni Iloně přejí, aby byla zase šťastná a našla lásku. Možná ji i našla, možná její nový partner může zacelit tu díru v jejím srdci, která tolik bolí. Ale vypadá to, že sama se prostě nedokáže otevřít lásce. Nechce být sama, ale bojí se, že její nový partner nebude zesnulému muži sahat ani po kotníky. To by byl hodně rychlý konec jejich vztahu.

„Pro mě je těžké najít někoho, kdo by Petra nahradil. Byl to člověk velmi inteligentní, humorný, vtipný a muzikálně nadaný. A i když byl mezi námi věkový rozdíl dvacet let, naše manželství bylo harmonické a fungovalo 26 let skvěle,“ rozpovídala se herečka pro časopis Můj svět.

Při vzpomínkách na milovaného chotě se herečka začala opět rozplývat.

Ilona už má zase chuť do života, ale lásky se bojí.Zdroj: Herminapress.cz

Její slova už nezní tak, že by svého nového partnera milovala. Nebo už se s ním rozešla, protože nesplňoval její podmínky? To srovnávání s manželem je totiž neúprosné! Možná to nevydržel on, protože už nedovedl poslouchat, v čem není jako Petr Skoumal.

„Já měla ke komu vzhlížet, on mě nebuzeroval, jako kdybych byla jeho vrstevnice. Byli jsme si blízcí, ale nikdy ne konkurenti. Chodili jsme na výstavy, do divadla, on hodně četl – prostě byl osobnost. A takoví chlapi už nejsou. I když přeci jsou!“ chválila svého zesnulého manžela Ilona.

Dá nového milenci šanci dokázat jí, že on také není k zahození? Nebo je láska k zesnulému manželovi daleko silnější?

Ilona už má zase chuť do života, ale lásky se bojí.Zdroj: Herminapress.cz

Bojí se snad zklamání z toho poznání, že už nikdy nenajde takovou spřízněnou duši, kterou měla doma dlouhých 26 let? Říká se, že čas všechno zahojí, ale nikde se nemluví o tom, že vám zůstanou vysoké laťky, které se nemůžete zbavit a neustále srovnáváte. Snad nakonec herečka přeci jen dokáže své srdce otevřít nové lásce. Je ještě mladá na to, aby zůstala navždy sama.

Snad se herečce bude zase dařit jak na poli pracovním, tak na poli lásky…

Herečka se bojí, že už nikdy nebude milovat.Zdroj: Profimedia.cz

Více drbů ze života celebrit se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů