Šíp.deník.cz

Johny Depp: Rozchod a problémy s chlastem!

Johny přiznal, že kvůli Vanesse dost pil.
Johny přiznal, že kvůli Vanesse dost pil.
Zdroj: Profimedia
Sdílej článek:

Americký herec Johnny Depp (50) konečně promluvil o svých temných démonech a přiznal, že měl velké problémy s pitím. A rozpovídal se také o rozchodu s herečkou a zpěvačkou Vanessou Paradis (40).

Důvodem Deppova nezřízeného pití byla bolest duše. Ta tísnívá kamarádka, která je vždy poblíž, když přijde na konec nějaké velké lásky. „Po našem rozchodu jsem opravdu hodně chlastal. Využíval jsem alkohol k tomu, aby pro mě ta situace byla aspoň o trochu lehčí. A to mohlo být fatální. Začal jsem pak cítit, že je moje povinnost se tomu nějak postavit, především kvůli dětem," přiznává slavný Pirát z Karibiku.
A nestydí se přiznat, že nad svým problémem zvítězil jen díky potomkům. „Děti byly neuvěřitelné. Všechno tak skvěle zvládaly. A to je přitom těch věcí kolem rozchodu nemůžete nijak uchránit, protože byste jim pak museli lhát," říká Depp s tím, že právě díky svým dětem si uvědomil, jak důležitý je obyčejný, střízlivý život. „Musel jsem kvůli nim zatnout zuby, ale stálo to za to," je přesvědčený.
Depp, který má momentálně známost s herečkou Amber Heard (27), i přes rozchod s Paradis tvrdí, že bude zpěvačka už navždy patřit do jeho života. „Poslední tři roky byly jako na houpačce. Někdy to bylo i opravdu hodně smutné, to ale k rozchodům patří. Myslím, že obzvlášť v případech, kdy jsou do toho zapletené i děti. Navíc máme s Vanessou oba povolání, při kterém pořád někde cestujeme. A nejde donekonečna být někde sám – táhli jsme to, dokud to šlo," má jasno Johnny. „A ať už byly důvody konce jakékoli, když s tím druhým máte dítě, už vždycky si o něj budete dělat starosti. Vy se prostě musíte snažit dělat to nejlepší, co můžete," uzavřel.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů