Šíp.deník.cz

Jonesová a Douglas na Bermudách: Smutné LOUČENÍ se životem

Catherine-Zeta Jonesová a Michael Douglas
Catherine-Zeta Jonesová a Michael Douglas
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Hollywoodská megahvězda se vydala na tajný, poslední výlet na milované Bermudy. A ačkoli to mluvčí Michaela Douglase popírá, mluví se o tom, že ho znovu postihla rakovina. Na oblíbeném ostrově řešil i záležitosti kolem své poslední vůle.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Douglas prý zatím není připraven prozradit veřejnosti, že se znovu pere se smrtelnou nemocí, kterou už jednou porazil. Lidé, co k němu mají blízko, ale mluví o tom, že se nejspíš pomalu loučí se životem – začal totiž prodávat některé své nemovitosti. Před manželkou Catherine Zetou-Jonesovou, s níž už nějaký čas nemá zrovna ideální vztahy, ale ukazuje statečnou tvář a dělá, jako by se nic nedělo. Svůj výlet na Bermudy, kde prý i vybíral místo svého posledního odpočinku, doma vysvětlil jako „obchodní cestu".

Ve skutečnosti ale šlo o duši osvobozující výlet, na kterém se chtěl vyrovnat s blížícím se koncem. „Oči se mu zalily slzami, když tu chodil a uvědomil si, že to vše možná vidí naposledy," vykládá nejmenovaný rodinný člen. „Bylo mu líto, že se musí rozloučit s místem, kde chtěl trávit čas se svými potomky."

Douglase rakovina poprvé postihla v roce 2010, kdy si objevil bulku na jazyce. Nemoc byla ve čtvrtém stádiu a s hercem to vypadalo vážně. Už o rok později se ale Douglas chlubil: „Vyhrál jsem. Rakovinu už nemám." Jenže i jeho příbuzní se nyní bojí, že slavil předčasně, nemoc se vrátila, a že mu možná nezbývá víc než šest měsíců života… Což je ten největší důvod, proč vyrazil na Bermudy, kde prožil nejhezčí okamžiky svého života. Snad i proto si neodpustil trochu nostalgie: „Zpátky v mém domově na Bermudách, kde jsem prožil deset let a rodina mojí maminky celých 400," pochlubil se u fotky na Facebooku.

„Začíná teď víc prožívat duševní stránku života. Uvědomuje si, i přes všechny svoje úspěchy, že rodina je ta nejdůležitější věc na světě. A ta jeho nefunguje zrovna ideálně, navíc teď, když mu zas není dobře. Všechno tam na něj padlo," prozradil příbuzný.

Ke smutku má ostatně Douglas svůj důvod. Druhý boj s nemocí, který se prý zatím snaží řešit experimentálními léky, si na něm vybírá svou daň. „Mnohem hůř vidí a začal přicházet o vlasy," prozradil známý. „Také mu pořád klesá váha, už nemá víc než 70 kilo."

Herce prý navíc spatřili v lednu na radiologickém oddělení jedné los­angeleské nemocnice, kde byl podle všeho na kontrole. Mluví se o tom, že rakovina tentokrát udeřila jinde než v oblasti úst.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů