#clanek|3522528|3522526#

Julia se po mnoha nevydařených vztazích i sňatkách provdala v roce 2002 za kameramana Dannyho Modera. Manželé se pohybují mezi rančem v Novém Mexiku a sídlem v Kalifornii. Společně vychovávají tři děti – třináctiletá dvojčata – holčička se jmenuje Hazel Patricia Moder a chlapec dostal jméno Phinnaeus Walter Moder, třetí dítko je také chlapec a to Henry Daniel Moder, kterému je deset let.

„Mám doma houslistku, cellistu a trumpetistu. A snaží se zrovna prokousat matematikou páté třídy. To je vše, co je zatím zajímá,“ tvrdila před dvěma lety Roberts. A je to tak, své děti opravdu nevystavuje fotoaparátům dotěrných fotografů, ani je netahá na společenské akce. Dokonce prohlásila, že její potomky showbyznys nevzrušuje.

Děti Julie Roberts žijí úplně normální život, kromě již zmiňovaných hudebních nástrojů se věnují také sportu, hrají baseball, jezdí na kole, lyžují. A slavná maminka je samozřejmě všude doprovází. Bez haldy bodyguardů, make-upu, zato zcela nenápadně se slunečními brýlemi a dekou na sezení na trávě v tašce.

Julia Robert rozhodně nezkazí žádnou legraci!

Zdroj: Youtube

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!