Šíp.deník.cz

MANŽELSKÁ KRIZE Biebera a jeho Hailey: Vztah plný úzkosti a ubližování je ničí!

Následky brzkého svazku manželského? Pravděpodobně. Justin Bieber a Hailey Baldwin se vzali po pětiměsíční známosti a teď toho hořce litují. Představovali si pohádkový život, reality je ale zcela jiná - oba v manželství trpí a neví, jak z toho ven!

1 / 9
Justin Bieber a Hailey Baldwin

Milovali se tak moc, že urychlili přirozený proces a vzali se. Po pěti měsících vztahu se rozhodli do toho praštit, řekli tom jen své nejbližší rodině, svatba byla téměř bez hostů, oba si to tak přáli. Justin a Hailey svou tajnou svatbou překvapili svět a přitížili Justinově bejvalce, Seleně Gomez, která si prodloužila pobyt v léčebně. Jejich manželství však čelně narazilo do několika překážek najednou. Vzpamatují se z toho, nebo to raději ukončí?

Manželství je ku*va těžké

Justin Bieber a Hailey BaldwinZdroj: profimedia.cz


Už od začátku vidíme, že všechny ty šťastné fotografie a rozjařené výrazy jsou jenom pouhou přetvářkou. Manželství Justina Biebera a Hailey Baldwin je od začátku velkou katastrofou, jejíž škody se neúspěšně snaží napravit. Podle přátel oba od samého začátku trpí a uvědomují si, že vzít se tak brzo byla pořádná chyba.

,,Manželství je těžké," přiznala Hailey v jednom rozhovoru. ,,Manželství je ku*va těžká věc." A měla pravdu, všichni jí to vidí na očích. s Justinem jsou totiž oheň a led. Zatímco ona je ta klidná a pozitivně naladěná, Justin je klubíčko stresu a úzkosti.

Justin přiznává, že je emočně nestabilní

Justin BieberZdroj: winto

,,Ne, že by měli problémy," řekl jeden z přátel, ,,to jen Justin má. Hailey je ta pozitivní holka, která problémům čelí a chce je řešit. Momentálně je Justinovou největší oporou, ale ten to prostě nechápe, nechce nic řešit, chce to nechat být, věří, že se to časem vyřeší samo."

Justin sám řekl, že je emočně nestabilní. ,,Z nás dvou jsem já ten emočně nestabilní. Bojuji s nalezením míru. Připadá mi, že toho mám na bedrech naloženo až moc, chci, aby se všichni měli dobře, aby všechno dopadlo dobře, aby mě měli lidé rádi." V minulosti se Justin pohroužil do drog a alkoholu, jen aby těmto problémům na chvíli unikl.

Justinův životní styl komplikuje jejich manželství

Justin BieberZdroj: winto

Hailey je odvrácenou stranou mince. Ze strachu, že by dopadla jako otec Stephen, který je bývalý závislák na kokainu, drogy nikdy nezkusila. ,,Hailey má logické přemýšlení, což přesně potřebuji. S mým životním stylem je všechno nejisté," pokračuje Bieber. ,,To ona mě drží nad vodou."

Jenže přátelé vidí, jak jejich vztah doopravdy vypadá. Justin se nesnaží ulehčit své manželce trápení a nechává ji topit v jeho problémech, na které si už navykl a nesnaží se je odstranit. Manželství podle nich do roka krachne a plány druhé svatby a děťátka bohužel s ním.

Co nového u nás?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů