Šíp.deník.cz

Trable v ráji? Justin Bieber a Hailey Baldwin už podruhé ODVOLALI SVATBU!

Zpěvák Justin Bieber a modelka a módní návrhářka (samozřejmě) Hailey Baldwin jsou už možná nějaký ten pátek svoji, prohlásili však, že chtějí udělat druhou, mnohem větší a mnohem líbeznější svatbu pro všechny své přátelé. Ale je to už podruhé, kdy ji odvolali. Může za to Haileyno náhlé otěhotnění, nebo stojí hvězdný pár na konci svého krátkého manželství?

1 / 11
Justin Bieber a Hailey Baldwin

Jestli jste pod náloží zpráv o různých slavných rozvodech zapomněli, zda je Justin ještě se Selenou Gomez nebo ne, tak vás ujistíme, že je už skoro půl roku v manželském svazku s Hailey Baldwin. Ono se o nich moc nemluví, my víme. Je to vskutku překvapivé, ale za poslední měsíce se toho u nich moc nestalo.

Hvězda hitů Baby a Sorry se stáhla do ústraní a žije si spokojení život manži v domácnosti, zatímco Hailey Baldwin, tedy vlastně už Bieber, pracuje na své módní značce a užívá si slávu, kterou jí manželství s největší popovou hvězdou zaručilo. Jenže v ráji to možná neklape. Manželé Bieberovi svým přátelům už dlouho slibují druhou svatbu, na které všichni můžou pořádně zakalit, jenže skutek utek. Že by se pár nakonec neměl tak rád, jak propaguje na všech sociálních sítích?

Tajné manželství a druhá svatba

Justin Bieber a Hailey BaldwinZdroj: profimedia.cz


,,Sorry," řekl Justin všem svým kámošům, když už podruhé zrušil slibovanou svatbu. Justin Bieber a Hailey Baldwin se tajně vzali loni v září, jako své hosty pozvali pouze rodiče, nikoho jiného na soukromém obřadu nechtěli.

Když se zprávy dostaly ven a Justin konečně přiznal, že jsou s Hailey manželé, ozvali se kámoši z branže a dožadovali se vysvětlení, proč neuspořádal ohromnou veselku na zahradě a nepozval je na sudy piva zdarma. Justin tedy všem slíbil, že bude ještě jedna, o něco větší svatba.

Sorry, zase musíme svatbu odložit

Justin BieberZdroj: winto


Z důvodu plného kalendáře museli plány na druhou svatbu odložit a přátelé sborově zaskuhrali. Justin jim tedy slíbil, že se největší svatba, jakou kdy kdo zažil, uskuteční na začátku roku 2019, třeba v lednu nebo únoru. Kámoši si to zapsali do diářů a vyčkávali.

Rok se s rokem sešel a před dveřmi našeho oblíbeného popového zpěváka zaklepala horda rapperů s řetězy až ke kotníkům a ptala se, kdy už sakra bude ta chlastačka…tedy romantická svatba dvou naprosto dokonalých lidí. Justin zavolal bodyguady, kteří se postavili před něj, a přes škvíru mezi jejich bicepsy kámošům přiznal, že druhou svatbu museli zase odvolat.

Hailey a Justin se těší na miminko

Justin BieberZdroj: winto


Takhle nějak si alespoň myslíme, že oznámení o přeložení druhé svatby vypadalo. Faktem zůstává, že Hailey a Justin se z nějakého důvodu necítí na oslavu jejich lásky. Oba vypadají přepracovaně, ačkoliv Justin zdůraznil, že hudbě se nějakou chvíli věnovat nebude a bude si užívat společných okamžiků se svou manželkou.

Fanoušci i média se domnívají, že důvodem odkladu je miminko. Justin s Hailey touží po dítěti, zpěvák už mnohokrát prohlásil, že chce mít velkou rodinu a ve svém věku se už cítí zralý na malého Biebera. Svatbu prý proto odložili až na léto, protože nejdřív chtějí počít dítě a až potom se znovu vzít.

Manželství kvůli zelené kartě?

Justin BieberZdroj: winto


Určitá sorta lidí ovšem hádá, že jim to doma začalo skřípat. Justin nemaká a Hailey je teď ta, co doma nosí kalhoty. Je z toho otrávená a v jednom kuse se hádají. Ač se prezentují jako zamilovaný pár, doma to tak vypadat nemusí.

Každopádně nám přijde, že druhou svatbu pro přátelé pořádat nemusí. Přeci jenom jsou už svoji. Legálně, doufejme, Justin je totiž Kanaďan a je tu malinká šance, že si modelku vzal jen kvůli zelené kartě. Bude-li však nějaká druhá svatba, určitě vás informujeme o detailech.

A co nového u nás?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů