Šíp.deník.cz

Stále miluju Selenu, přiznal Bieber. Hailey Baldwin si už ze zpěvákem neví rady

Že si někoho vezmete neznamená, že automaticky ztratíte city k někomu jinému. Justin Bieber měl se Selenou Gomez několikaletý vášnivý vztah, chvílemi to vypadalo, že to před ní zpěvák hitu Sorry poklekne na jedno koleno, nakonec se tak nestalo. Justin na Instagramu přiznal, že je stále zamilovaný do své nějvětší lásky. Co si o tomto nečekaném přiznání myslí jeho manželka?

1 / 11
Selena Gomez Justin Bieber

Bieber před několika měsíci narazil na dno. Tím ovšem nemyslíme okamžik, kdy si s Hailey Baldwin řekli své Ano, ale je to všechno určitým způsobem provázané. Slavný zpěvák písní Baby nebo As Long As You Love Me se ocitl v těžké spirále depresí a úzkostí, ze které se ani s pomocí své milované manželky nedokáže vymanit. Hailey to s ním nevzdává, jenže po posledním výstupu na Instagramu si pravděpodobně balí kufry.

Jeden zlostný komentář 

Justin BieberZdroj: profimedia

Instagram či Twitter jsou nejoblíbenějšími sociálními sítěmi většiny celebrit. Kam se na ně hrabe Snapchat nebo umírající Facebook, když jedním obrázkem na "instáči" povíš vše, co potřebuješ?

Justin Bieber takhle často postuje obrázky ze svého života, v nichž ve většině případů figuruje i jeho manželka. Někdy se ale pod zcela nevinnou fotkou zamilovaného páru objeví komentář od rozhořčeného uživatele, který si na nich léčí své mindráky.

,,Vzal sis ji jen proto, aby ses vrátil k Seleně"

Justin Bieber a Selena GomezZdroj: Profimedia.cz

Špatných komentářů se pod každým příspěvkem najde přehršel a hvězdy na ně ani neodpovídají, Justin se však v tomto případě rozhodl, že zhrzenému fanouškovi ostře vyvrátí všechno, z čeho pár obvinil.

V komentáři od hatera stálo: NEMILUJEŠ Hailey! Vzal sis ji jen proto, aby ses vrátil k Seleně plus Hailey kvůli slávě spí s muži jako je Shawn Mendes, a taky je to rasistka." Justin by nad komentářem mohl mávnou rukou, zjevně ale hater dokázal tnout do živého. Justin se v sáhodlouhém románu obratem vyjádřil.

Selenu miloval a vždycky milovat bude

Justin Bieber a Selena GomezZdroj: Profimedia.cz

Obořil se do komentujícího, kterého nazval nezralým 10letým dítětem s Instagram účtem věnovaným pomlouváním jeho a Hailey. ,,Proč bych věnoval svůj život v manželství někomu, jen abych se vrátil k ex? Tomuhle věří jen zle smýšlející lidé a 10leté děti.“

,,Já jsem miloval a miluju Selenu, vždycky bude mít v mém srdci speciální místo, ale teď jsem naprosto šťastný se svou manželkou a ona je TO NEJLEPŠÍ, co mě kdy v životě potkalo, tečka." Justin v komentáři zmínil, že Hailey často chodí od fanoušků zprávy typu ,,opustí tě a vrátí se k Seleně" a ,,vůbec tě nemiluje, se Selenou mu to klapalo líp", čímž vyzval ostatní, ať to nedělají.

Hailey je velice neoblíbená manželka

Justin Bieber a Hailey BaldwinZdroj: profimedia.cz

Hailey je z toho sice celá špatná a přemýšlí, co dál, ale Justin ji uklidňuje a utvrzuje, že bude všechno lepší. Nedávno přiznal, že si s hudbou dal na delší dobu pauzu, chce se věnovat jen rodině a stát se tím nejlepším možným otcem. Prozradil nám omylem, že s Hailey čeká dítě?

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů