Šíp.deník.cz

Justin Theroux promluvil: PRAVDA O ROZVODU s Jennifer Aniston

Jak jistě víte, od rozvodu jednoho z nejprobíranějších hollywoodských párů uběhlo skoro tři čtvrtě roku. Jennifer Aniston a Justin Theroux patřili k vrcholné smetánce, Justin byl muž, který naučil Jennifer znovu milovat a zapomenout na Brada Pitta. Nedokázali však vytvořit rodinu, po které oba moc toužili. Byl to důvod, proč se manželství doopravdy rozpadlo? Justin Theroux se poprvé rozpovídal o nejnešťastnějším momentu jeho života.

1 / 15
Jennifer Anistonová a Justin Theroux

Možná si Justin Theroux myslel, že je Jennifer ta pravá. Možná doufal ve šťastný konec. Možná kdyby byla Jennifer Aniston těhotná, oba by byli ten nejšťastnější pár pod sluncem ještě dodnes. Ale manželství jim nevydrželo a skalní fanoušci obou herců propukli v pláč. Především ti na straně Jennifer doufali, že konečně nalezla toho, s kým vytvoří rodinu. 

Hvězda seriálu Přátele Jennifer Aniston se po ještě nekompletním rozvodu už ale vzpamatovala a opět se soustředí na svou kariéru a osobní rozvoj, zatímco se Justin Theroux a Selena Gomez někde potají muchlují, alespoň co prozrazují blízké zdroje bývalého manželského páru, na Instagramu Justina ale žádné společné fotky s mladou zpěvačkou nenajdete. Justin je ale očividně stále raněn. Tři čtvrtě roku od odloučení sebral všechnu odvahu a promluvil o tom, jak to ve skutečnosti bylo.

Lékem je box

Jennifer ANistonZdroj: winto

Jak jsme zmínili, Jennifer Aniston se momentálně soustředí sama na sebe. V nedávném rozhovoru pro časopis InStyle básnila o lekcích boxu, na které poslední měsíce dochází, Nezapomenula však dodat, jak je její trenér báječný, čímž sama rozvířila zvěsti o tom, že přeskočila jiskra.

,,Mám trénera jménem Leyon, který podle mě pověsil Měsíc na oblohu," řekla magazínu, a dokážem si představit, jak se u těch slov culila. ,,Box je sport, u kterého jsem mimo jógy vydržela nejdéle," přiznává Jennifer. ,,Na boxu je něco, co vám konstantně udržuje mysl v pozoru - váš mozek musí fungovat, tady nesedíte jen na kole. Je to úžasný."

Nová láska pro Jennifer?

Leyon Jennifer AnistonZdroj: winto

Sám její trenér Leyon Azubuike na Jen pěl samou chválu. ,,Každou svou návštěvou v posilovně je připravena ze sebe vydat maximum," řekl. ,,Ať už to je 45minutové cvičení, nebo dvouhodinovka, vždycky je připravena. Svou neuvěřitelnou důsledností a pracovitostí dělá mou práci lehčí. Jennifer je velice šikovná sportovkyně."

V instagramovém příspěvku držel číslo časopisu InStyle, pro který Jennifer udělala rozhovor, a napsal k tomu: ,,Tohleto tady, to je strašně speciální vydání, na kterém je jedna z NEJÚŽASNĚJŠÍCH bytostí, jakou jsem měl tu čest ve svém životě mít. Takže té nejpracovitější, krásné, energické, nejpozoruhodnější osobě! Jen, jsem na tebe pyšný a budu navždy pyšný, že mohu být tvým trenérem!" 

Justinova strana příběhu

Jennifer Anistonová a Justin TherouxZdroj: Profimedia.cz

Podle posledních informací jsou dobrými přáteli a svůj vztah udržují na profesionální úrovni. I tak Jennifer září štěstím, což se po rozvodu s dlouholetým partnerem jen tak nevidí. Jak ale rozvod s Jennifer cítil Justin Theroux?

Když se v únoru rozhodli rozvést, oba prohlásili, že rozhodnutí bylo vzájemné a že se stále velice milují. To bylo vše, co jsme od Justina slyšeli. Nyní se ale rozhodl podělit se o své pocity a svou stranu příběhu.

Klidné, přesto srdcervoucí

Justin TherouxZdroj: Profimedia.cz

Reportérovi New York Times popsal rozhodnutí o jejich odloučení jako "klidné, přesto srdcervoucí".
,,Dobrou zprávou je, že to bylo - a teď opravdu pečlivě zvolím svoje slova - bylo to asi nejklidnější odloučení. Nebyla tam žádná nevraživost, žádné nepřátelství," popisuje Justin.

,,Znova… nikdo z nás není mrtvý," pokračuje Justin stále pozitivně, ,,ani jeden z nás se nesnaží tomu druhému házet klacky pod nohy, vzájemně se stále respektujeme." 

Snaží se udržet dobré přátelství

Jennifer Anistonová a Justin TherouxZdroj: Profimedia.cz

Justin pokračuje: ,,Je to jako…no, je to vcelku přátelské. Vypadá to nudně, ale víte co, navzájem jsme se respektovali natolik, že jsme se to snažili provést bezbolestně. Bylo to srdcervoucí jenom ve smyslu našeho přátelství."

,,Protože, chápete, po rozhodnutí se rozvést vztahy už nikdy nebudou stejné, včetně přátelství. Ale naše přátelství se stále formuje a mění, víte, na tu část jsme tak nějak oba hodně pyšní," řekl Justin.

Neskončete jako Brad a Angelina!

Brad Pitt a Angelina Jolie nejenom se stejnými účesyZdroj: winto

Přátelství je důležité udržet i po rozvodu, protože jinak skončíte jako Mel B a její bývalý muž Belafonte nebo Brad Pitt a Angelina Jolie, kteří se momentálně nesnesou a mluvit spolu dokážou jenom za přítomnosti právníků.

Možná je dobře, že Jennifer a Justin nezplodili dítě, jejich vztahy by pak kvůli boji o opatrovnictví byly nevraživé a nekonečná tahanice by oba změnila k nepoznání. 

Co se děje v Šípu?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů