Šíp.deník.cz

PEKLO V KALIFORNII: Kterým dalším celebritám lehl dům POPELEM?

Už více než týden postupuje Kalifornií zběsilé duo požárů, které požírá vše, co se jim postaví do cesty. Hasiči se zprvu domnívali, že za vznik požárů mohlo špatné elektrické vedení, může se však něco takového proměnit na peklo, jež pohltilo tisíce akrů půdy a stovku lidských životů? 

1 / 17
Peklo v Kalifornii

Počet obětí dál stoupá, ještě minulý týden si oheň vyžádal dvacet lidských životů, k dnešnímu dni jich je stovka a další stovka je nezvěstná. Nejvíce na ohni v Kalifornii se švak řeší domy celebrit. Velká sídla, ve kterých žily ty největší hvězdy showbusinessu, zůstala napospas něčemu, co lze jen těžko zastavit.

Statisíce lidí, včetně celebrit, byli kvůli požárům evakuováni a nezbývalo jim nic jiného, než doufat, že oheň jejich majetek nespálí na uhel. Někteří měli to štěstí a jejich majetek zůstal nedotčen, ovšem spoustu známých jmen přišlo o střechu nad hlavou a stali se z nich bezdomovci. Kdo vyhrál tuto zvrácenou loterii a kdo se přidá k Cher, Alysse Milano nebo Lady Gaga, kteří v ní ztratili všechno? 

Gerard Butler

Gerard ButlerZdroj: winto

Slavný herecký veterán Gerard Butler byl jeden z nešťastníků, jimž oheň vzal skoro všechno. Butler na Instagramu sdílel srdceryvnou fotografii, kde stojí před tím, co zbylo z jeho domu a auta. Pod fotografií napsal:

,,Je sobota a jedu kolem Point Dume. Srdce mě pobolívá z myšlenky, kolik lidí v Kalifornii přišlo nejenom o svoje domy, ale i vlastní životy. Já byl jeden ze šťastlivců, můj dům byl jen částečně zničený. Spoustu lidí ztratilo všechno a budou muset začít od ničeho," píše."

Miley Cyrus a Liam Hemsworth

Miley CyrusZdroj: winto

Kamenný nápis LOVE. To jediné ničivý oheň nedokázal zničit. Hvězdný pár Miley Cyrus a Liam Hemsworth ztratil střechu nad hlavou a veškerý majetek. Miley se obrátila na Twitter a ujistila fanoušky, že o majetek možná přišli, oni jsou ale v pořádku.

,,Z požárů, ovlivňujících naše okolí, jsem zcela zdevastovaná. Jsem jedna z těch šťastných. Moje zvířata a LÁSKA MÉHO ŽIVOTA jsou v pořádku a v bezpečí a jedině na tom záleží. Můj dům už nestojí, ale drahocenné vzpomínky, které s přáteli a rodinou sdílíme, zůstanou napořád.

Liam na Instagramu sdílel nápis LOVE, který zůstal nedočten, k němu napsal: ,,Bylo to několik strašlivých dní. Tohle zbylo z našeho domu. Láska. Mnoho lidí z Malibu a okolí ztratilo své domy, moje myšlenky jsou se všemi, které oheň poznamenal."

Caitlyn Jenner o dům nakonec nepřišla

Caitlyn jennerZdroj: winto

Velké překvapení potkalo televizní hvězdu Caitlyn Jenner. Předtím se předpokládalo, že její sídlo lehlo popelem, tvrdil to server TMZ. Caitlyn se svou přítelkyní Sophii Hutchins sdílely na Instagramu video, kde ujišťovaly fanoušky, že jsou v pořádku, ale dům je pravděpodobně zničen.

Nakonec se ukázalo, že její dům přežil. Část pozemku byla poznamanána ohněm, ale dům poškozený nebyl. Caitlyn se prohlašuje za "jednu z těch šťastných", na Instagram sdílela fotku s hasiči, kterým děkovala: ,,Bůh žehnej hasičům, kteří neúnavně pracují na tom, aby ochránili ostatní."

Orlando Bloom

Orlando BloomZdroj: winto

Hvězda z Pána prstenů a Pirátů z Karibiku se na Instagramu podělila o vlastní zážitek s požárem. O dům hvězda nepřišla, oheň se jeho pozemku vyhnul, z fotografie však běhá mráz po zádech.

,,Tohle je moje ulice před dvěma hodinami. Modlím se za bezpečí všech v Malibu, jsem vděčný za naše statečné hasiče. Zůstaňte všichni v bezpečí."

Shannen Doherty

Shannen DohertyZdroj: winto

Herečka z Čarodějek a Beverly Hills 90210 o svůj dům také nepřišla. Na Instagram sdílela fotografii s hasiči před svým domem. O co ale přišla je místo, na které vzpomíná ze všeho nejraději. Oheň pohltil dům, ve kterém si v roce 2011 vzala svého manžela.

,,Tohle místo… Tady jsem se vdávala. Ale ještě předtím to bylo místo, kde mě má kamarádka nechala zůstat poté, co můj otec zemřel. Je to místo, kde jsem cítila, že je můj otec se mnou. Je pryč. Oheň to všechno vzal. Jsem z toho zničená."

Neil Young

Neil YoungZdroj: winto

Kanadský zpěvák Neil Young přišel o dům i všechen svůj majetek. Místo toho, aby poplakával nad ztrátou, zaútočil na prezidenta Donalda Trumpa, který z požárů vinil lesní správu.

Neil Young se do něj opřel, že to, co poničilo značnou část Kalifornie, nebyl lesní požár, ale důsledek změny klimatu. Oheň možná vznikl lidskou nebo technickou chybou, silný vítr a na Kalifornii nepříznivé počasí způsobilo, že se tak rychle rozšířil a stal se smrtelným zabijákem.

Jessica Simpson

Jessica SimpsonZdroj: winto

Těhotná zpěvačka Jessica Simpson byla včas evakuována. Ničivý požár pouze "olíznul" pozemky, dům ani nic jiného neponičil. Simpson se obrátila na Instagram a poděkovala hasičům.

,,Modlím se za všechny v Kalifornii, poznamenanými těmito strašnými požáry. Jsme evakuováni už 48 hodin. Je potřeba andělů, kteří by obklopili náš dům a chránili ho. Děkujeme statečným hasičům, kteří náš dům ochránili od ohně."

Co na to Michaela Gemrotová?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů