Šíp.deník.cz

Kam se ztratil moderátor Jan Rosák? Zestárl a věnuje se UTAJENÉ RODINĚ!

V devadesátých letech byl moderátor Jan Rosák hvězdou číslo jedna. Jakýkoliv pořad jste zapnuli, tak tam byl. Žádná estráda ani vědomostní pořád se bez něj neobešel. Jenže jeho sláva začala pomalu upadat. Sice se dnes stále věnuje řemeslu, ale už ho v televizi uvidíme jen málokdy. Za to má ale dost času na rodinu, kterou před veřejností tajil.

1 / 20
Moderátor za ta léta dost zešedivěl.

Moderátor za ta léta dost zešedivěl.Zdroj: Profimedia.cz

Moderátor se snaží udržovat v dobré kondici.

Sportem se snaží zůstat v kondici.Zdroj: Profimedia.cz

Televizní hvězda Jan Rosák, který uváděl třeba Bingo nebo Riskuj, už není tolik vidět jako v devadesátých letech. I když občas dostane šanci předvést svůj moderátorský talent, ale do popředí se už prodraly mladší ročníky.

On se teď může alespoň věnovat své zálibě - dobrému vínu.

Dost zešedivěl.Zdroj: Profimedia.cz

Naposledy zazářil v Pevnosti Boyard, kde si zahrál otce Furu. Jenže tím to zase skončilo. Televize se už od Jana moc neperou, jak byl zvyklý. Už si nemůže vybírat z přemíry kšeftů, které měl. Ale sympatický moderátor to bere s pokorou.

Aspoň má čas na svou manželku, se kterou je dlouhých čtyřicet let.

S manželkou je stále šťastný.Zdroj: Profimedia.cz

Za ta léta si dokázal vydělat tolik, že teď by už nemusel hrábnout prstem. Jenže to by nedokázal. Miluje práci a nerad zahálí. Proto i hodně sportuje, aby se udržoval v kondici a něco pro sebe dělal. Nerad by byl dědečkem na plný úvazek.

Ještě se cítí být mlád na to být jen důchodcem.

Býval hvězdou každé estrády.Zdroj: Profimedia.cz

Ale co málokdo ví, tak je to, že má utajenou rodinu – bratra,  který žije ve Švýcarsku! Nikde o něm nemluvil, i když o svém soukromí prozradil kde co. Hlavně o své dceři Zuzaně, která z něj udělala dědečka a živila se jako modelka.

Svá vnoučata miluje, ale chce žít i svůj život.

Ví, že už o něj není takový zájem.Zdroj: Profimedia.cz

Ale o bratrovi, který žije v zahraničí, toho moc nenamluvil. V čem jsou rozdílní? „Co se týče manželství, jdu také úplně odlišnou cestou. Bratr Karel tam totiž kdysi začal pěstovat zajímavý sport – ženění. Dohromady byl pětkrát ženatý! To já jsem se ženil poprvé a naposled,“ rozpovídal se Jan o svém bráchovi pro Aha!

S Janem Čenským jsou věrní manželé.

Jan Čenský a Jan Rosák v rozhlasuZdroj: Český rozhlas Dvojka

„I když je pravda, že než jsem potkal Jiřinu, tak jsem nebyl svatý. Ať si to každý sám přebere. Letos slavíme neuvěřitelných společných čtyřicet let, k tomu mám sedmdesáté narozeniny. To je dohromady 110 roků. Občas na ta výročí zapomeneme,“ směje se známý moderátor.

Sice zestárl, ale stále se cítí jako kluk.

Jan Rosák měl problémy s levým okem. Zdroj: Tilen Vajt

Sám třeba nepřemýšlel, že by někdy svou rodinu sbalil a odjel zkusit své štěstí do zahraničí jako jeho bratr? Přeci jen už tady nemá tolik práce jako v minulosti, tak by ho tady toho moc nedrželo. Nebo se mýlíme?

Prahu by nerad opouštěl, miluje to tady.

Jan RosákZdroj: Šíp

S manželkou už tady mají domov.

Jan Rosák s manželkouZdroj: Šíp

„Občas když jedu někam, kde je mi hezky, tak si říkám, tady bych možná mohl žít. Třeba v Rakousku. V době, kdy byl táta obchodní delegát Koospolu ve Vídni, tak jsem tam s rodiči bydlel skoro tři roky. Tam jsem se taky naučil německy a Vídeň doteď považuju za dvou druhou Prahu. Je mi tam dobře a dodneška se tam vyznám, tam bych možná mohl žít. Ale že bych tam přesídlil napořád? To nevím, to mě nikdy vážně nenapadlo,“ uzavřel vyprávění Jan.

I své psy by také nerad opustil.

Jan RosákZdroj: archiv šíp

Více se ze života celebrit dozvíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů