Šíp.deník.cz

Kam se ztratila bývalá ředitelka České Miss Míša Maláčová? To se budete divit

Sympatická Michaela Maláčová bývala jednou z nejvýraznějších žen českého showbyznysu. Z bývalé Miss se stala zdatnou podnikatelkou a nakonec i manželkou "uhlobarona" Zdeňka Bakaly. Ovšem nestala se jen paničkou, která by byla jen okrasou svého muže, úspěšně stála v čele největší soutěže krásy. Pak ale přišel odsun z veřejného života a naprostá izolovanost. Co se s krásnou brunetkou a maminkou čtyř dětí stalo?

1 / 21
Šéfka České Miss Michaela Maláčová je počtvrté matkou.

Šéfka České Miss Michaela Maláčová je počtvrté matkou.Zdroj: Tilen Vajt

 Bývalá Miss Československa Michaela Maláčová byla krásnou dívkou, ale málokdo tušil, co se v té nenápadné holce vlastně skýtá za podnikatelského ducha. Vypadala jako další pozlátko nějakého boháče, se kterým si udělá dítě a bude žena v domácnosti.

Sama ambiciózní brunetka svůj život ale viděla jinak.

Michaela MaláčováZdroj: Tilen Vajt

Míša byla vždycky ambicióznější než ostatní modelky. Nechtěla být jen okrasou a muset poslouchat na slovo. Milovala svou svobodu a zkoušela, jak by se v branži mohla chytnout.

Dřela na sobě, dřela a dřela.

Michaela Maláčová s korunkouZdroj: Tilen Vajt

Sice se nakonec vdala za bohatého podnikatele, stala se mluvčí ODS, ale ani jedno nebylo to, co by jí naplňovalo. Manželství nakonec skončilo rozvodem a práce tiskové mluvčí nebylo pravé ořechové. Hledala, co by jí mohlo otevřít bránu do velkého světa byznysu.

Až na to konečně přišla.

Míša MaláčováZdroj: Šíp

Dlouho o Michaele nebylo vidět, slyšet. Až najednou s velkou pompou se představila jako nová majitelka konkurenční soutěže k Miss ČR. Její Česká Miss měla přivést novou krev do už tak nudného modelingu.

Věděla, jak celou soutěž krásy oživit, aby to lidi zase bavilo.

Michaela MaláčováZdroj: Šíp

Ukousla si velké sousto, ale nakonec se ukázalo, že její píle a zapálení přineslo tížené ovoce. Konkurenční Miss to nakonec vzdala a Míša se stala ředitelkou jediné soutěže krásy v Česku. Slavila obrovské úspěchy a vítězky měly díky Michaele bránu do českého showbyznysu otevřenou.

Svým vítězkám věřila a dodávala jim potřebné sebevědomí.

Michaela MaláčováZdroj: Showpix

I v milostném životě se krásné brunetce dařilo. Potkala miliardáře Zdeňka Bakalu, kterého si nakonec vzala i za muže a porodila mu čtyři děti. Když porodila to poslední, tak se rozhodla, že už toho života ve světle reflektorů má dost, už nechce být ředitelkou České Miss a chce se věnovat jiným aktivitám.

Hlavně děti byly její hnacím motorem, aby přemýšlela o tom, jestli jí opravdu ten svět ve světle reflektorů vyhovuje.

Michaela MaláčováZdroj: Šíp

Ráda se stýkala se známými lidmi, ale i to jí po čase omrzelo.

Michaela Maláčová (vlevo) a Karel Schwarzenberg přivítali Miss Universe Dayanu Mendozovou.Zdroj: Šíp

Pozornost médií jí nedělala dobře, nechtěla, aby její děti trpěly slávou rodičů. Takže nakonec přesunula všechny své aktivity do Švýcarska, kde spolu s rodinou žije. Za zdmi jejich obrovské vily se cítí nejlépe, cítí se bezpečně a je ráda, že nikdo nevidí do jejího soukromí.

S manželem chtějí žít poklidným životem.

Michaela Maláčová a Zdeněk Bakala mají starosti. Jejich dům už třikrát vykradli, a to tam ještě ani nebydlí.Zdroj: archiv

Žijí ve své vile ve Švýcarsku a o soukromí se bavit nechtějí.

Michaela Maláčová a Zdeněk BakalaZdroj: Šíp

Už nechce být veřejně známou osobou. Chce se věnovat módě, které naprosto propadla. Vlastnila dokonce i nějaké butiky v nejdražší české ulici Pařízské. Teď má pomáhat manželovi v podnikání a hlavně si užívá chvíli s dětmi, které rostou jako z vody.

A nerada by si vyčítala, že propásla něco ze jejich dětství.

Michaela MaláčováZdroj: Šíp

Podívejte se další pikantnosti z velkého světa showbyznysu v tomto videu:

unavailable_media_fill Omlouváme se, video již není dostupné.
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů