Šíp.deník.cz

Kam zmizela sestra Libušky Šafránkové? Borůvku sláva NAPROSTO SEMLELA

Krásná sestra herečky Libušky Šafránkové Miroslava se proslavila rolí Borůvky ze sérií o Básnících a také v pokračování o Arabele. Všichni pohledné blondýnce prorokovali zářnou budoucnost, dokonce se mluvilo o tom, že by mohla překročit stín slavnější sestry a být ještě opěvovanější. Pak se po ní ale slehla zem!

1 / 22
Stále byste krásnou Borůvku poznali.

Stále byste krásnou Borůvku poznali.Zdroj: Facebook.com/Profimedia.cz

Taková to byla láska se Štěpánem Šafránkem.

Zamlada po ní muži opravdu šíleli.Zdroj: Facebook.com

Herečka Miroslava Šafránková nejdříve žila ve stínu své slavnější sestry Libušky. Každý přeci zbožňoval tu nádhernou brunetku, která svou rolí Popelky popletla hlavu snad každému muži v republice. Nebyl snad nikdo, kdo by si ji nezamiloval.

Její úsměv odzbrojil naprosto všechny.

Borůvka sice zestárla, ale pořád byste ji poznali.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže ta Popelka měla ještě mladší a hezčí sestru, kterou před veřejností dost dlouho tajila. Ale nakonec neutajila. Filmaři si totiž Miroslavu nakonec našli sami a nabídli ji, pro ni nejvýznamnější, roli Borůvky. Hrála první holku Štěpána Šafránka v komediích o Básnících.

Tato role byla pro Miroslavu naprosto zásadní.

Ve své nejslavnější roli Borůvky s Pavlem Křížem.Zdroj: Facebook.com

Svou nevinnou tvářičkou a červenáním se ve tvářích si nejen podmanila filmaře, ale také mužské osazenstvo. Najednou už nikdo nepohlížel na její známější sestru Libušku, ale všichni byli doslova paf z nenápadné Mirky.

Mirka většinu času byla ve stínu slavnější sestry.

Obě sestry jsou stále půvabné.Zdroj: Profimedia.cz

Ta nejdřív neměla moc vysoké sebevědomí. Tu nejistotu a stydlivost Mirka nemusela vůbec před kamerou hrát. Byla taková i v reálném životě, kdy si myslela, že nikdy svou sestru nemůže překonat, že ona je přeci daleko hezčí a talentovanější.

Výjimečně zajdou i do společnosti.

Naposled se společně ukázali na veřejnosti před čtyřmi lety.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže najednou poznala, že tomu tak není a role se jí jen hrnuly. Další výraznou byla postava Arabely v druhém pokračování známého pohádkového seriálu. Tam si zahrála princeznu z pohádky, která zažívala na vlastní kůži život „obyčejného smrtelníka“.

Mirka vypadá lépe než její sestra.

Miroslava chodí mezi lidi ještě méně než její sestra Libuška.Zdroj: Profimedia.cz

Sice už to nebyl takový výrazný boom jako u Borůvky, ale i tak jí to přineslo milovanou slávu. Jenže tomu najednou přišla přítrž. Ze dne na den se Mirka stáhla z veřejného života, už se nikde neukazovala. Nikde nehrála.

Nechtěla být už tou figurkou veřejného mínění.

Miroslava se o Libušku starala, když byla vážně nemocná.Zdroj: Profimedia.cz

Fanoušci si říkali, co se s ní vlastně stalo? Kam se jejich idol poděl? Herečka už ale prý měla dost života v showbyznysu, nechtěla být loutkou filmařů a nechtěla, aby někdo její život sledoval dopodrobna.

Stáhla se do ústraní přesně jako Libuška.

Sestry k sobě mají blízko.Zdroj: Profimedia.cz

Proto se radši stáhla do ústraní, najednou se začala bát lidí, že jí všichni jen chtějí využívat kvůli slávě. Nakonec jejímu zmizení pomohlo to, že se zamilovala do bohatého Němce, vdala se za něj a přestěhovala se pryč z republiky.

V Německu se konečně dočkala anonymity.

Ve své nejslavnější roli Borůvky s Pavlem Křížem.Zdroj: Facebook.com

Občas přijede za svou milovanou sestrou, které pomáhala v nejtěžších chvílích jejího života, kdy bojovala s rakovinou plic. Ale jinak se nikde na veřejnosti nevyskytuje, nechce být středem pozornosti a na kariéru herečky dávno rezignovala.

Je to ale škoda, fanouškům její nevinná tvářička moc chybí.

Vypadala nevinně, ale prý dokázala být i pěknou dračicí.Zdroj: Facebook.com

Chcete se dozvědět více ze života celebrit? Podívejte se na toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů