Šíp.deník.cz

Kamarád Vlaďky Erbové promluvil: Co řekl Petr Berounský, Řepku NEPOTĚŠÍ!

Bitva mezi Tomášem Řepkou a Vlaďkou Erbovou neustále graduje. Zatímco bývalý fotbalista se svou partnerkou Kateřinou Kristelovou neustále na modelku plyvou špínu, ona se drží v pozadí. Šíp ale vyzpovídal blízkého kamaráda Vlaďky, fotografa, který jí jako první oholil hlavu na kluka, Petra Berounského. Co na jejího manžela pověděl, to si nedá za rámeček!

1 / 16
Vlaďka má s fotografem Petrem Berounským hodně blízký vztah.

Vlaďka má s fotografem Petrem Berounským hodně blízký vztah.Zdroj: archiv Petra Berounského

Modelka Vlaďka Erbová neustále musí čelit různým nařcením ze strany exmanžela Tomáše Řepky.

Modelka nevěří, kam až nenávist s jejím exmanželem může dojít.Zdroj: Profimedia.cz

Modelka Vlaďka Erbová by nejradši ze svého života vymazala tu kapitolu, kdy se dala dohromady s fotbalovým bouřlivákem Tomášem Řepkou. Ale na druhou stranu proti němu nechce zbrojit jako on proti ní. Ví, že s ním má syna a že by se měla chovat taktně.

Její kamarád, fotograf Petr Berounský, se už ale na to nemůže dívat. Chtěl by očistit jméno své dávné kamarádky.

Petr byl s Vlaďkou na začátku její kariéry modelky.Zdroj: archiv Petra Berounského

Sama Vlaďka Šípu přislíbila účast na livestreamu pro facebookovou stránku „Lucie, postrach celebrit“, ale kvůli neustálému podávání trestného oznámení bývalého manžela na její osobu, řekla, že ještě chvíli kvůli soudu počkáme. Proto jsme se vypravili do Ústí nad Labem za jejím blízkým přítelem, úspěšným fotografem Petrem Berounským.

Nedávno třeba Vlaďka pomohla Petrovi s jeho výstavou v ústeckém muzeu. Bylo na nich poznat, že se mají opravdu rádi.

Petr byl s Vlaďkou na začátku její kariéry modelky.Zdroj: archiv Petra Berounského

A jak celou situaci ohledně podávání sexinzerátů, které prý měl podávat Řepka s přítelkyní Kateřinou Kristelovou, vidí on jako kamarád? „Je to opravdový hnus, tohle se nedělá matce svého syna. Vlastně by se to nemělo vůbec dít. Ale jak znám Tomáše, nešlo to z jeho hlavy,“ prozradil Šípu uznávaný fotograf Berounský.

Sice to přímo neřekl, ale myslí si, že za tím odporným útokem stojí Řepkova přítelkyně Kateřina Kristelová.

Petr byl s Vlaďkou na začátku její kariéry modelky.Zdroj: archiv Petra Berounského

Jaké má vlastně vzpomínky na fotbalistu, když ho k němu Vlaďka přišla? „V jeho očích už bylo vidět, že s ním není něco v pořádku, ale nechtěl jsem Vlaďce kazit štěstí. Nikdy jsem se nikomu do vztahů nemluvil, ale když to vidím zpětně, tak jsem asi měl,“ rozpovídal se Petr.

Vyčítá si, že mohl zasáhnout včas, aby se vztah Erbové s Řepkou nestal fraškou a tragikomedií.

Petr byl s Vlaďkou na začátku její kariéry modelky.Zdroj: archiv Petra Berounského

„Vždycky jsem se Vlaďky ptal, jestli je všechno v pohodě. Ono to opravdu na velkou lásku vypadalo. Ale už na svatbě, kterou jsem fotil, jsem si měl všimnout, že se něco děje. Vlaďka si svatbu přála, ale sama asi v hloubi duše věděla, že nedělá dobře,“ pokračoval dál fotograf.

Doufá, že Vlaďka pořádně zabojuje a bude mít konečně klid. "S Michalem Gulašim je opravdu šťastná. Já ho znám a je to opravdu hodný kluk," řekl Petr Berounský.

Petr byl s Vlaďkou na začátku její kariéry modelky.Zdroj: archiv Petra Berounského

Proč mu Tomáš Řepka přišel divný? „Třeba mě jednou zarazilo, když se tu byli s Vlaďkou fotit i s prckem, že byl na syna dost přísný. Musel poslouchat jako hodinky a to mu bylo pouze jen něco málo přes rok. Tohle bylo vážně podivné chování,“ vyprávěl kamarád známé modelky.

Takže asi byl pak vedle Kristelové jen časovanou bombou. Byla pravděpodobně otázkou času, že na modelku začnou házet špínu.

Na Ladies Day se Kateřina chtěla fotit jen s Tomášem bez dcery.Zdroj: Profimedia.cz

Myslí si, že je Vlaďka Erbová špatná maminka, jak jí Řepka s Kristelovou osočují? „Vlaďka je všelijaká, třeba byla dost nedochvilná, ale určitě to není špatná máma. Pro své děti by se rozdala. A tu špínu, kterou hází, je absolutní blbost. Měli by si zamést před svým vlastním prahem. Tomáš už v prvním manželství o své děti prý nejevil zájem,“ ukončil náš rozhovor Petr, který se třeba kamarádí i s Lucií Bílou.

Chcete vidět celý livestream s fotografem Petrem Berounským? Zadejte si na facebooku stránku "Lucie, postrach celebrit" a tam ho najdete v plné verzi.

Co na to Vlaďka?Zdroj: Profimedia.cz

Více zajímavostí ze života celebrit? Klikněte na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů