Šíp.deník.cz

Kámoška Hany Vagnerové prozradila její největší tajemství: MÍSTO SVATBY KOPAČKY!

Hana Vagnerová patří mezi naše nejkrásnější herečky, které se nebojí ukázat své dokonalé sexy tělo. Fanoušci mohli jejímu snoubenci závidět, co má doma za poklad. Jenže teď práskla kamarádka Marie Doležalová na Hanu opravdu závažnou věc - svatba se nekoná, herečka shání přítele!

1 / 21
Herečka už ze svého těla ukázala celkem dost.

Herečka už ze svého těla ukázala celkem dost.Zdroj: Profimedia.cz/jirkazz.gzk.cz

Herečka Hana Vagnerová si chtěla nechat pro sebe to, že už je zase na ocet.

Hana VagnerováZdroj: archiv

Herečka Hana Vagnerová se nikdy o svém soukromém životě moc nezmiňovala. A to už vůbec ne o svém snoubenci, filmaři Martinu Žiaranovi, se kterým byla několik let zasnoubená. Dokonce spolu nechodili ani do společnosti.

Na různých společenských akcí se ukazovala pouze po boku kolegů a kamarádů.

Hana Vagnerová a Simona BabčákováZdroj: Herminapress.cz

Proto se o Hančině partnerovi mluvilo jako o „paní Columbové“. O té totiž také každý ví, ale nikdo nikdy ji neviděl. Přesně jako Martina, který nechtěl být středem pozornosti, i když věděl, že randí se známou herečkou, o kterou se lidi zajímají.

Hana Vagnerová se to snažila tolerovat a brát to jako partnerovo rozhodnutí. Ale možná to mezi ně postavilo obrovskou propast.

Hana VagnerováZdroj: archiv

Jak to tak ale vypadá, tak nakonec Hanky snoubence už opravdu nikdo nikdy neuvidí. I když herečka o tom sama nepromluvila, tak její kamarádka Marie Doležalová hvězdu českého filmu napráskala, protože by nechtěla, aby byla sama.

Se svou kamarádkou to myslela dobře. Bude to ale Hanka tolerovat?

Hana Vagnerová (30) Herečka měla k anorexii velice speciální důvod – prý chtěla být dokonalá pro své rodiče. Vše začalo v patnácti letech, kdy se její tělo začalo měnit v ženské. Se svou váhou prý bojovala deset let, za pomoci přítele, rodičů i lékařů. Zdroj: Šíp

„Valentýnská zpráva pro všechny singles! Přátelé, když je single i tahle nádherná, úžasná, veselá a citlivá bytost, uvědomte si, že to nic neznamená. P.s.: Všichni tajně zamilovaní do Hanky-dnes je ten den! Jí napsat! P.S.2: Hana mě zabije!!“ napsala Maruška ze srandy na svůj Instagram.

Bude z toho mít herečka takovou radost, jako z té informace mají pánové brousící si zuby na sexy zrzku?

Herečka Hana VagnerováZdroj: Herminapress.cz

Hned se pod tím rozjela diskuze, že není možné, aby taková sexy holka byla sama. A co je hlavní, Hance se podařilo takovou dobu utajit, že už je sama a nemá po boku statného snoubence, který by ji bránil v rozletu!

Teď se cce hlavně věnovat své práci a rozjeté kariéře.

Hana Vagnerová Zdroj: Herminapress.cz

Teď si museli začít mnout ruce milovnice této krásné zrzky, které se v kariéře začalo hodně dařit. Hraje v úspěšných seriálech a také pronikla i do reklamy a stala se tváří jednoho portálu. Za to také musela dostat slušný balík peněz.

Nemá si rozhodně na co stěžovat, ale nějakou tu lásku by to asi chtělo.

Hana Vagnerová na akci Dopisy JežíškoviZdroj: Europark

Možná ale Hanu teď trápí to, že je sama, nemá se ke komu přitulit, jak byla zvyklá a už neplánuje svatbu. Sice na tento obrovský závazek nijak nepospíchala, nechtěla se jen tak dostat pod čepec, ale nemyslela si, že láska s Martinem skončí rozchodem.

Ale herečka na sobě nechce nechat nic zdát a usmívá se na všechny strany, jak to jen jde.

Hana Vagnerová na partyZdroj: Herminapress.cz

Ale jedno je jasné. Tato sexy herečka rozhodně nezůstane dlouho sama. Při pohledu na její dokonalé tělo a pohlednou tvář se u ní už musejí ctitelé předhánět, až nebude vědět, s kým dřív jít na rande. Snad už konečně na toho „pana Božského“ natrefí.

Všichni by přáli usměvavé Hance tu pravou lásku, kterou si opravdu zaslouží.

Přišla také Hana VagnerováZdroj: Herminapress.cz

Kamarádka Hanky Maruška Doležalová přiložila ruku k dílu a "podala" kámošce inzerát.

Maruška se pokusila Hanku s někým seznámit.Zdroj: Instagram

O další celebritě se toho více dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů