Šíp.deník.cz

KARATE KID dávno není kid, ale dospělý CHLAP! 34 let už uteklo od natáčení

12 fotografií 12
Zdroj: koláž: Šíp
Dutch byl jedním z členů karate týmu Cobra Kai. Věrný pobočník Johnnyho Lawrence, který spolu s ostatními kluky z týmu s oblibou a rád škodil všem ostatním klukům kolem sebe. Kluk, který svou silou a násilím zakrýval vlastní pocity méněcennosti. Dutche hrál Chad McQueen, rodák z Kalifornie a syn jednoho ze Sedmi statečných Steva McQueena. Jeho herecká kariéra čítá okolo dvaceti filmů, poslední zatím natočil v roce 2001. Ali Mills byla bývalá přítelkyně Johnnyho Lawrence a po Dannyho přestěhování do města se s ním sbližovala takřka rychlostí blesku. Dovolovala mu leccos a právě ona byla hlavním důvodem nepřátelství mezi Dannym a Johnnym. Roli sličné Ali s typickým osmdesátkovým hárem získala Elizabeth Shue, pro kterou byl Karate Kid teprve druhou zkušeností před kamerou a rovnou tak zásadní rolí. Doma se jí už už blyštil Oscar za film Leaving Las Vegas, nominaci ale neproměnila.
Sdílej článek:

Film Karate Kid v roce 1984 způsobil extrémně masivní nárůst zájmu o učení se tomuto bojovému sportu. Každý malý kluk chtěl mít z karate černý pásek a všichni hromadně nenáviděli Williama Zabku, který hrál Johnnyho, úhlavního nepřítele Dannyho. Jak se změnil Danny, Johnny, Ali a další z tohoto kultovního filmu? Mrkněte do galerie. 

Mimochodem, víte, že v roce 2010 se Karate Kid dočkal čehosi jako remaku? Hlavní roli si tam tehdy střihnul Jaden Smith, syn Williama Smitha. 

Zdroj: Youtube
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů