Šíp.deník.cz

Karel Gott před fanoušky zlehčuje svůj stav? Nesnesitelné bolesti!

Karel Gott
Karel Gott
Zdroj: profimedia
Sdílej článek:

Je to jen pár dnů, co byl Karel Gott zase v nemocnici. Až to vypadá, jako by ho zdravotní problémy od překonání rakoviny nechtěly opustit. Věc se má dokonce tak, že Gott před fanoušky nejspíš skrývá bolesti, aby je nevyděsil!

Karel Gott s celou rodinou míří do nemocnice, jeho mluvčí tvrdí, že nejde o nic vážného. To je scénář, který se v posledních letech a měsících opakuje poměrně často. Ovšem obavy podle zástupců legendárního umělce nejsou na místě.

Přitom to ale při bližším pohledu vypadá tak, že Karel Gott na tom není opravdu dobře. Už jednou před fanoušky pobyt v lázních tajil. A také dost možná tutlá bolesti, které ho sužují!

Záhadná terapie

Karel GottZdroj: profimedia

Jak sám Karel Gott při návštěvě lázní přiznal, pobyt v Třeboni mu výrazně pomohl. „Denně jsem docházel ke dvěma skvělým fyzioterapeutkám, které mi velmi pomohly,“ přiznal Gott v rozhovoru pro lázeňský magazín.

Mistr také prozradil, že ze všech podstoupených procedur na něj udělala největší dojem tzv. peloidokinezioterapie. Že jste o ní nikdy neslyšeli? Pak vězte, že jde o proceduru, při které dochází ke kombinaci termoterapie a pohybové aktivity ruky a zápěstí.

Doporučuje se, když člověka sužují revmatické bolesti, při artróze nebo horším prokrvování ruky…

Zdraví stejně důležité jako fanoušci

Karel GottZdroj: profimedia

A právě bolestivá revmatická onemocnění si peloidokinezioterapií Gott nejspíš léčil. Vzhledem k jeho věku jde o naprosto nejpravděpodobnější variantu. A také nejméně záviděníhodnou. Revma, to je prevít! Podle všeho ale speciální terapie zpěvákovi od problémů ulevila. „Spousta mých přátel a kolegů mi dala ta nejlepší doporučení, a proto jsem si řekl, že třeboňské lázně vyzkouším i já, a udělal jsem dobře,“ chválil Gott úroveň lázní v Třeboni.

Nakonec se měl tak dobře, že se stihl i věnovat fanouškům. A nejspíš úplně všem, co ho potkali. Rozdal totiž extrémní množství podpisů a mnohokrát se s fandy i fotil. „Za těch pár dnů to bylo celkem 526 podpisů a 838 selfíček. Jen za poslední půlden pobytu jsem se vyfotil 96krát,“ přiznal legendární zpěvák.

Úspěšný boj se stárnutím

Ivana Gottová a Karel GottZdroj: Herminapress.cz

Karel Gott tak dál úspěšně bojuje s přibývajícími léty, ačkoli je tento boj rok od roku těžší. Už se musel vzdát pořádání velkých koncertů, divočinu na jevišti vyměnil za rodinnou pohodu. Snad to vše bude stačit, aby tu s námi zůstal ještě hodně dlouho. Vzhledem k radosti, kterou rozdal hned několika generacím, by si to málokdo zasloužil více.

V našem videu se můžete podívat, co na sebe prozradila pornoherečka Lady Dee.

Zdroj: Soňa Broulíková

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů