Šíp.deník.cz

Karel Gott má doma pořádný průšvih! MILENKA MU DĚLÁ PROBLÉMY

Vře to v nejsledovanějším manželství?
Vře to v nejsledovanějším manželství?
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Zpěvák Karel Gott si chtěl na "stará kolena" užívat chvilky klidu a pohody. Jenže se mu to začíná vymykat z rukou. Místo toho, aby si pyšnil, že má doma tak krásnou rodinku, neustále mu něco ten vysněný život kazí. Teď má doma co vysvětlovat kvůli milence!

Náš nejslavnější zpěvák žije skoro dvacet let po boku zdravotní sestřičky Ivany Gottové. Ale než poznal ženu, kterou si jako jedinou vzal za manželku, žil to prostopášným životem. Milenky se v jeho vile na Bertramce míjely ve dveřích, jeho záliba v krasavicích byla známá.

Ale od té doby, co si tam nastěhoval Ivanu, si o milenkách může nechat jen zdát. Až na jednu – na Alici Kovácsovou. Ta mu byla nejen hříšnou múzou, ale také nejlepší přítelkyní a mohl se s ní stýkat i po svatbě.

Doma to nemá jednoduché

Zpěvákova dcera už by se ráda vyrovnala vrstevníkům.Zdroj: Profimedia.cz

Teda neměl to prý nikde rozkřikovat, aby jeho ženu nedostal do řečí, ale mezi manžely byla prý tajná dohoda, že si může u Alice vylévat srdíčko bez zbytečných scén. Jenže co to celé prasklo, je tomu pár měsíců, najednou pro Karla nastalo peklo na zemi.

Ivana tu ostudu, že její manžel chodí za jinou, nemohla vydýchat, měla mu zakázat se někdy ještě s Alicí vidět, prostě jí vyškrtla ze života a nechce už o jiných ženách ani slyšet. Nechtěla být za chudinku, která doma čeká na Karla, až přijde od milenky.

Milenka se ke Karlovi nedostala

Bývalá milenka Karla Gotta už s ním nechce mít nic společného.Zdroj: Profimedia.cz

Sám Karel i Alice sice říkali, že jejich milenecké pouto se už před lety změnilo na přátelství, ale o tom prostě nechtěla prý Ivana ani slyšet. Chce být jen jedinou ženou v životě Gotta, takže Alici ze zpěvákova života pravděpodobně vyšachovala.

Karel na to nic nenamítal a radši se držel zpět, aby měl doma klid. Ale jeho přítelkyně to nechtěla jen tak nechat. Nejdřív se ho snažila kontaktovat, jak to jen šlo, ale pak si uvědomila, že Ivana je neprůstřelná zeď a ke Karlovi se už nedostane.

Rozprodává minulost

Řekl i pár slov, ale pak hned odešel.Zdroj: Profimedia.cz

Byla tak naštvaná, že se sama rozhodla, ho vyškrtnou také ze života. Nedokázala překousnout, jak jí zpěvák nebránil, že rozprodala všechno, co jí kdy dal. Naposled se teď snažila vydražit obraz, který jí Mistr namaloval. Připomínal jí minulost, která neskutečně bolela.

Ale to také mělo naštvat Gottovu manželku, která nemůže překousnout, že se milenka obohacuje na jejím manželovi. Rodinné jmění má Ivana pod palcem, takže jí pravděpodobně štve, že takové částky ji unikají a nemůže s tím nic dělat.

Je Ivana opravdu taková?

Vře to v nejsledovanějším manželství?Zdroj: Profimedia.cz

Má to pak odnášet sám Gott, který chce mít jen klid a pohodu, protože si to ve svém věku zaslouží. Místo toho mu ženy mají dělat ze života peklo a on se radši drží vzadu, aby je nenaštval ještě víc. Když holky zuří je nejlepší neodporovat.

Snad se zpěvák dočká vytouženého klidu a bude doma spokojen. Třeba se jednou usmíří i s Alicí, která pro něj v životě udělala mnoho a byla mu velkou oporou. Nikdy člověk neví, kam se jeho život ubere.

Dokonce se měl prý kvůli Ivaně rozhádat i s nejstarší dcerou Dominikou. Ta radši opět utekla do Finska.

Zpěvák Karel Gott dceru Dominiku miluje, ale jeho manželka je nevidí ráda spolu.Zdroj: Profimedia.cz

Více zajímavostí o Gottových se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů