Šíp.deník.cz

Nemohou se ani cítit! Vévodkyně Kate a Meghan se na akci JEDNA DRUHÉ ŠTÍTILY!

11 fotografií 11
Meghan Markle a Kate Middleton
Meghan Markle a Kate Middleton
Zdroj: profimedia
Meghan Markle a princ Harry Meghan Markle a princ Harry Meghan Markle a princ Harry Meghan Markle a princ Harry
Sdílej článek:

Doposud se toho o probíhající "válce vévodkyň" napsalo spoustu, hmatatelné důkazy jste ale mohli spočítat na prstech jedné ruky. Vévodkyně Kate Middleton a Meghan Markle se toužebně snaží přesvědčit veřejnost, že žádné spory neexistují a všechno jsou to vymyšlené bláboly médií. Na různé akce chodí společně se svými manželi a čtyřlístek mezi sebou rozmlouvá jako nejlepší přátelé. Opak je však pravdou, ty dvě se strašně nesnáší. A na poslední události to všem dokázaly.

Královna Alžběta II. uspořádala v úterý 5. března událost k 50. výročí jmenování svého syna, prince Charlese, princem z Walesu. Na recepci v Buckinghamském paláci se objevilo mnoho významných lidí, včetně princezny Anny, dcery královny Alžběty, a obou vévodkyň.

Meghan Markle se ukázala v krásných bílých šatech po boku svého šarmantního manžela, Kate Middleton ve stejně zářícím bílém oděvu přišla sama, bez prince Williama. Ačkoliv veřejnost mluví o probíhající válce mezi oběma vévodkyněmi, doufali, že na výročí uvidí Kate i Meghan bok po boku, povídajíc si třeba o počasí nebo o tom, která kopíruje čí oblečení. To se však nestalo.


Za celou dobu o sebe vévodkyně ani pohledem nezavadily, natož aby se k sobě přiblížily na pár metrů. Princ Harry během události strážil svou těhotnou manželkou a nenechal ji na okamžik samotnou. Kate Middleton se prosmýkala kolem a dávala si dobrý pozor, aby nebyla příliš blízko vévodkyně, když bude fotograf akci fotit. Na zveřejněných fotografiích v naší galerii lze vycítit určité napětí, tato sbírka oficiálních fotografií je však jasným důkazem, že vévodkyně spolu nevycházejí a nedokážou se na sebe ani podívat.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů