Šíp.deník.cz

Zezelenejte závistí: Tady trávili Kate Middleton a William dovolenou

23 fotografií 23
Tady trávili Kate Middleton a princ William dovolenou
Tady trávili Kate Middleton a princ William dovolenou
Zdroj: profimedia
Tady trávili Kate Middleton a princ William dovolenou Tady trávili Kate Middleton a princ William dovolenou Tady trávili Kate Middleton a princ William dovolenou Tady trávili Kate Middleton a princ William dovolenou
Sdílej článek:

Jakou jste měli dovolenou? V Chorvatsku u moře, pláž byla 2 km od tříhvězdičkového hotelu s all-exclusive? Nebo jste se rozšoupli a zakusili exotiku, například Egypt, Tunis, Zanzibar, něco, co vám budou závidět kolegyně v práci, které manžel vzal na Slapy do polorozpadlé chatky bez teplé vody? Pořád jste se ale neměli tak dobře, jako vévodové z Cambridge.

Jakožto královský pár přece nemůžou trávit rodinnou dovolenou v zaplivaném pětihvězdičkovém hotelu na Sardinii. Kate Middleton a princ William vzali své tři děti - George, Charlotte a Louise - na soukromou luxusní dovču na ostrov Mustique, jeden z ostrovů Svatého Vincence. 

Pro sebe měli obrovskou vilu o pěti pokojích, která týdně vyjde přes 750 tisíc korun. Za svůj pobyt utratili více než dvojnásobek, do ceny byly započítány poplatky za služby, jako je 24hodinová péče služebnictva, extravagantní kulinářský zážitek a další. Bohužel pro fanoušky, své zážitky a plážové fotky nesdílely na Instagram.

Jestli jste si mysleli, že to vše zacálovala velkorysá královna Alžběta, šeredně jste se spletli. Milionovou dovolenou zaplatili daňoví poplatníci z vlastních kapes, a samozřejmě to nenechali bez odezvy. Na rodinu se sesypala kritika, ale když trávíte dovolenou v luxusní vile Antilles, nějaké komentáře obyčejných lidí vás nezajímají. Fotky naleznete v naší galerii.

Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů