Dcera podnikatele Zdeňka Tomana a Kateřiny Brožové je nejen krásná, ale také má nakročeno mít úspěšnou kariéru.

Aktuálně studuje druhým rokem prestižní vysokou školu, její vášní je jízda na koni a v budoucnu by se ráda věnovala obchodu a podnikání.

Kateřina Brožová sice ve své jediné dceři vidí jistý odraz sebe sama, nesouhlasí ale s tím, aby ji lidé s Kačenkou srovnávali. "Každý člověk je originál," sdělila herečka v rozhovoru pro Lifee. "Kačka je dlouhovlasá vysoká štíhlá blondýnka, ale je modrooká – já jsem zelenooká. Myslím, že tam nějaká podoba určitě je. Asi bych nechtěla, aby nás novináři srovnávali, protože každý člověk je originál. Ale určitě se v ní trošku vidím," dodala herečka.

Ona je můj smysl života

Kateřina Brožová dorazila na degustaci italského vína bez dcery, která ji obvykle na společenské akce doprovází. Důvodem bylo, že se musí Kačenka věnovat učení.

"Lákala jsem ji, aby dnes šla se mnou, ale musí se učit. Má teď na vysoké škole nějaké zkoušky, takže odmítla. Kačka je moje zlato, moje všechno. Ona je můj smysl života a je úžasná. Je jí 21 let, nedávno jsme slavily narozeniny, a studuje druhým rokem na vysoké škole. Hodně pracuje a je velmi akční, zvládne toho opravdu hodně. Jsem na ni velmi pyšná," svěřila se Kateřina Brožová výše zmíněnému webu.

"Studuje Newton College a věnuje se podnikání a obchodu, takže se ubírá tímto směrem. Ale také se věnuje koním a dává si záležet, aby rozvíjela i tréninkovou oblast a obchod kolem koní. Myslím, že je to pro ni úžasná praxe. V době studií má za sebou několik let reprezentace v parkuru," dodala hrdě herečka.

Dcera Brožové Kačenka zdědila po své mamince krásu

Související články