Šíp.deník.cz

Kateřina se opět NAVÁŽELA DO SVÉ SOKYNĚ: Z toho Vlaďka Erbová PUKNE VZTEKY!

Moderátorka Kateřina Kristelová se vždycky tvářila, že bývalou manželku svého partnera Tomáše Řepky uctívá jako matka matku. Ale postupem času se asi začala cítit v ohrožení, protože modelka Vlaďka Erbová je mezi celebritami více oblíbenější než ona sama. A hlavně má s exfotbalistou dítě, tudíž mají k sobě pořád nějaký vztah. Snad to je důvodem, proč Kristelová opět vystřila růžky a pustila si pusu na špacír.

1 / 21
Tomáš s Kateřinou nemají pro Vlaďku žádné milé slovo.

Tomáš s Kateřinou nemají pro Vlaďku žádné milé slovo.Zdroj: Profimedia.cz

Kateřina se strašně ráda předvádí, ale občas jí ty retuše nevyjdou.

Všimněte si, jak se Katka snažila amatérsky zamaskovat 'špek' na svém boku.Zdroj: Instagram

Když Kateřina Kristelová začala randit s bývalým fotbalistou Tomášem Řepkou, tak všude rozhlašovala, jak by nikdy nešla proti matce jeho dítěte. Že vlastně modelku Vlaďku Erbovou uznává jako maminka maminku.

Rádi obrážejí společenské akce.

Kateřina prý Tomáše využívá ke svému vlastnímu prospěchu.Zdroj: Profimedia.cz

Ale moc dlouho to moderátorce nevydrželo. Najednou, jako by v ní cítila konkurenci. O Vlaďce se více píše, má mezi celebritami přátelé, což se o Kateřině říci nedá. Vždyť se za ní nikdo nepostavil, když byla obviněna Pavlem Novotným, že podala Vlaďce sexuální inzerát.

Zatím je celá záležitost v šetření policie.

Manipuluje Kateřina s fotbalovým bouřlivákem?Zdroj: Profimedia.cz

Nejenže měla udělat takový podraz hodný pubertální holky, jak se zbavit údajné sokyně, ale tím neskončila. Jak to bylo s těmi inzeráty ohledně sexuálních služeb, můžeme jen spekulovat, ale podle Novotného je měla podat právě Kristelová s Řepkou.

Ti ale tvrdí, že o ničem vůbec nevědí.

Velmi se milují. Zdroj: Profimedia

Copak něco takového nízkého může skoro čtyřicetiletou ženu a mámu od malého dítěte napadnout? To musí mít v sobě hodně nenávisti, jestli je to opravdu pravda a něco takového s partnerem vymysleli. Ale o tom teď není řeč.

Kateřina se dost rozjela na sociální síti, jako by byla smyslů zbavená.

Katka je silná žena.Zdroj: Profimedia

Teď se totiž Kateřina, která si přijde na koni, přihlásila opět o slovo. Nejenže neustále Tomáše na Instagramu zesměšňuje různými karikaturami, ale teď přitvrdila. Z jejich krátké dovolené na horách natočila tolik nenávistných videí, kde „nenápadně“ zmiňovala Vlaďku, že to nenechalo nikoho chladným.

Místo toho, aby si Katka užívala dovolenou na horách, tak natáčela jedno video za druhým, kde ujišťovala, že se Tomáš k Vlaďce vrátit nechce.

Co na to Vlaďka?Zdroj: Profimedia.cz

I když by byla ráda, aby byla středem pozornosti, tak si musí uvědomit, že kdyby nebylo Řepky, tak vážně nikoho nezajímá. Je teda pravda, že ráda o sobě tvrdí, jak je žádaná a samou prací neví, kam skočit.

Vlaďka, ať je jakákoliv, tak zachovala chladnou tvář a k výpadům moderátorky se vůbec nevyjadřuje.

S Michalem našla potřebný klid a lásku.Zdroj: Facebook.com

Jestli je tak vytížená, jak tvrdí, tak si stejně najde čas, aby upustila jedovatou slinu směrem k Erbové. Nyní se navážela do její nadace. I když jí nejmenovala, tak bylo jasné, o čem se na videu s Tomášem baví.

Proč to, proboha, ta Kateřina pořád dělá?

Katka je silná žena.Zdroj: Profimedia

Dělali si srandu z toho, že oni podle Novotného půjdou do vězení, ale že když někdo má nadaci, tak se věznici vyhne. Koho asi tak mohli myslet? Má to Kateřina zapotřebí, aby se tolik navážela do exmanželky Řepky a matky jeho syna Markuse?

Chtějí všechny přesvědčit, jak jsou spokojeni, jenže může se stát, že pravda je někde jinde.

Na Ladies Day se Kateřina chtěla fotit jen s Tomášem bez dcery.Zdroj: Profimedia.cz

Podle ní je to vtipné a chce dát jen všem najevo, jak je nad věcí a všechny má u určitých partií. Ale podle psychologů je to jen volání o pozornost, když na Instagram dá tak 30 videí denně a ještě všechny musí utvrzovat v tom, jak se mají dobře. U takových lidí je to ale pravý opak. Kde je tedy pravda?

Pravda je ta, že Kateřina ulovila "jackpot". Konečně se může předvádět na společenských akcí a dělat ze sebe hvězdu.

Zatím jsou nesmírně zamilovaní.Zdroj: Profimedia.cz

Co o tomto páru řekl Pavel Novotný? Podívejte se na to v tomto videu:

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů