Šíp.deník.cz

KAZISVĚTKA VICTORIA: Návrat SPICE GIRLS zase padnul, fanoušci pláčou!

Ledová královna, též známá jako Victoria Beckham, je středem svého vlastního světa a nemyslí na pocity svých poddaných ani svého okolí. Možná jste slyšeli zvěsti o tom, že se legendární Spice Girls po několika letech znova sejdou a zazpívají své největší hity skalním fanouškům, kteří je i po dvaceti letech stále zbožňují. Tuto skoro pravdivou zvěst ale právě rozdrtila Victoria svým deseticentimetrovým podpatkem na pouhý prach.  

1 / 20
Spice Girls

Spice GirlsZdroj: winto

Zapomeňte na Fifth Harmony, Pussycat Dolls a jiné holčičí skvadry. Za celé lidské bytí existuje pouze jedna jediná opravdová dívčí skupina, a ta se nazývá Spice Girls.

Pokud by Spice Girls uspořádaly výroční koncert, spekuluje se, že by na něm Victoria stejně chyběla.Zdroj: Profimedia.cz

Žádné jiné dívčí skupině se nepodařilo to, co Spice Girls – že se o nich mluví a spekuluje bezmála dvacet let od rozpadu. Několikrát se sešly a provedly úspěšné turné a pozvedly skleslá víčka milionům fanoušků. I tak se ale nikdy nedaly znova dohromady.

Za vše totiž může Victoria Beckham, nazývaná také Posh Spice neboli Nóbl Spajska. Protože se Victoria provdala za fotbalovou superstar Davida Beckhama a stala se z ní fashion ikona a návrhářka, začala o sobě mít větší mínění a něco jako znovushledání jedné z nejúspěšnějších skupin všech dob by bylo pod její úroveň.

Victoria BeckhamZdroj: Profimedia.cz

V roce 2007 se skupině podařilo znovu prorazit se světovým turném. I tak to ale neznamenalo definitivní návrat Spice Girls, o kterém všichni fanoušci tak dlouho snili.

Spice Girls v roce 1996. Tehdy jim hudební svět ležel u nohou.Zdroj: Profimedia

V roce 2012 se děvčata sešla a zahrála své největší hity na zahájení Olympijských her v Londýně,což nejednomu fanoušku přivodilo zástavu srdce. Jedná se o naděje na další pokračování Spice Girls? Ne!

Poslední vystoupení kompletních Spice Girls proběhlo na zahájení olympijských her v Londýně 2012.Zdroj: Profimedia

Děkujeme, Victorie! Victoria s tou troškou volného času neviděla možnost, že by se kdy Spice Girls mohly znovu sejít a řádně to rozjet na pódiu. Volný čas nebo velké rozdíly mezi kamarádkami byly ty nejhlavnější důvody, proč si o nových písních můžeme nechat zdát.

Tento rok se na Meghanině a Harryho svatbě měla děvčata sejít a zazpívat svatebčanům Wannabe a jiné neoposlouchané pecky, nakonec byly pozvány pouze tři z pěti členek. Victoria samozřejmě chybět nesměla.

David Victoria BeckhamZdroj: winto

A sotva pár minut zpátky se světem rozšířila zpráva, že by Spice Girls mohly koncertovat po světě jako za starých dobrých časů.

Děvčata ze skupiny Spice Girls na jevišti v Londýně. Drobná Victoria Beckham (třetí zleva) si prý schválně vzala boty s extra vysokými podpatky, aby převýšila ostatní.Zdroj: Profimedia.cz

Údajně je zkontaktoval jejich bývalý manažer Simon Fuller s příslibem nové koncertní šňůry a velmi zajímavým finančním obnosem - 150 milionů liber!

penízeZdroj: winto

Kdo by to nebral? Děvčata s tím údajně souhlasila. Ale to se nelíbilo Victorii, která ze skříně vytáhla svůj kožený bičík, zapráskala jím výhrůžně vzduchem, a připomněla kolegyním ze skupiny, že na turné nikdy nepojedou.

Victoria BeckhamZdroj: Profimedia.cz

Děvčata (nepočítaje Victorii) totiž doufala, že i přes komunikační problémy mezi zpěvačkami (tedy těmi v pohodě a Victorií) mohl Simon Victorii přinutit, aby se k nim přidala. Proto také ten nevšední honorář.

Victoria Beckham s dcerou Harper.Zdroj: Profimedia.cz

Každá z děvčat by si ze 150 milionu liber uzmula třicet, což je pořádný balík za to, že předvedou, co už dávno umí. Ale Victoria vytasila své zbraně – tedy svůj neoblomný obličej plastické figuríny a povýšený postoj s rukama v bok – a razantně odmítla vše, co bylo nabízeno.

Blízký zdroj prohlásil: ,,Za koncerty měly mít zaplaceno 150 milionů liber. Děvčata doufala, že by Simon mohl Victorii popostrčit ke správnému rozhodnutí. Dokonce i Mel C, která zpočátku koncerty odmítala, nakonec souhlasila.“

Mel CZdroj: winto

Poté, co Simon tuto těžkou zkoušku dospělosti neobstál, si holky myslí, že všechno to bylo hezky naplánované, aby Simonovo jméno opět znělo v hudební branži.

Spice GirlsZdroj: winto

Podle zdroje Simon počítal s tím, že Posh Spice Victoria turné odmítne, i tak děvčatům, ale především celému světu nasliboval hory doly, jen aby si našel další skupinu, kterou by mohl manažerovat.

Všichni jsou opět zklamaní, že se žádné nové turné konat nebude, ale pokud sledujete životy jednotlivých zpěvaček i titulní strany novin, o Spice Girls se něco šustne každou chvíli a většinou to má něco společného se shledáním a vystoupením.

Slavná dívčí skupina Spice Girls pohromadě. Která s dam v mládí experimentovala?Zdroj: Profimedia

A i když se je to šest let od doby, kdy Spice Girls naposled něco zazpívali společně, věříme, že se děvčata konečně spojí, ať už s „kamennou tváří“ Victorií nebo bez ní, a zavzpomínáme znovu na ty báječná a pohodová devadesátá léta.

Pokud jste si totiž všimli, poslední roky jsou to samé „rebooty“ starých známých seriálů a filmů. Také se na scénu vrátili Backstreet Boys a Lunetic ohlásili nové turné. Proč ne i Spice Girls?

Spice Girls si troufají. Nebude to ale propadák?Zdroj: Šíp

Stop! Znáte Stop? Určitě!

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů