Šíp.deník.cz

Kdo bude kmotr NEJMLADŠÍHO PRINCE? Meghan ani Harry TO NEBUDOU!

Dva měsíce poté, co nejmladší člen královské rodiny, princ Louis, spatřil světlo světa, se stále neví, kdo bude jeho kmotrem či kmotrou. Seznam je obrovský a termín křtin se neúprosně blíží! Britská sázková kancelář dokonce vyvěsila kurzy a lidé mohou vsadit na svého favorita, ačkoliv se zdá, že ani Meghan, ani princ Harry se kmotry prince Louise nestanou! Podívejte se, kdo má šanci získat tento vzácný titul!

1 / 17
Princ Louis William Kate Middleton

Kate Middleton porodila před dvěma měsíci své třetí dítě. Princ Louis je krásný, rozkošný, prostě nádherný drobeček, kterému bude v budoucnu připisována ohromná sláva.

Princ LouisZdroj: winto

Pár teprve nedávno sdělil, že termín Louisových křtin se uskuteční už devátého července. Stále ale nemají jasno v tom, kdo ze všech lidí, kteří jsou jim nejblíž, bude kmotrem jejich syna!

Princ Harry se překvapivě nestal kmotrem žádného z dětí Kate a Williama. Královský pár si pokaždé vybral blízké přátele, které chtěl tímto titulem poctít.

Princ HarryZdroj: Profimedia.cz

Jedním z hlavních důvodů, proč Kate a William nechtějí jako kmotra člena rodina, je velice prostý. Rodina už je poctěna, že je krevně spřízněna s budoucími panovníky Anglie, proto si pár vždy vybral nejbližší přátele, kterým chtěl poděkovat za neutuchající podporu a dobré vztahy.

A ačkoliv se Meghan do rodiny nedávno provdala, Kate i Will ji vyškrtli ze seznamu možný kmotrů. Stačí jí, že si může říkat Louisova tetička.

Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

Podle mluvčí britské sázkové kanceláře Ladbrokes, Jessicy Bridges, je velká šance, že Kate s Williamem vyberou i potřetí blízkého přítele. ,, Šance jsou opravdu obrovské, určitě bychom nesázeli na to, že se stane výjimka,“ sdělila.

Podle kanceláře Ladbrokes, která už stačila vyvěsit kurzy, je jedna z možných kandidátek a asi největší favoritka, bývalá chůva Williama a Harryho, paní Tiggy Petifer. Pro ni je kurz 2/1.

Zdroj: winto

Další možností je bývalý Williamův osobní tajemník a dobrý přítel, Miguel Head, na kterého je vystaven kurz 5/4.

Miguel Head WilliamZdroj: winto

Třetí nejpravděpodobnější možnost na kmotru je podle Ladbrokes překvapivě členka královské rodiny, Laura Lopes, dcera Camilly a Williamova nevlastní sestra. Pro ni je stanoven kurz 3/1.

Laura LopesZdroj: winto

Do předních příček se vyšplhala i bývalá osobní sekretářka Kate Middleton, Rebecca Priestley, která vedla její kancelář prvních šest let po svatbě.

Rebecca PriestleyZdroj: winto

Další možnosti jsou tradičně britsky propletené. Šanci na kmotra získává i David Jardine s kurzem 5/1, což je manžel Emilie, která je kmotrou prince George. Se stejným kurzem tu je i Hugh, jeden z bratrů Cutsemových, dobrých kamarádů Williama, z nichž ten nejmladší, kupodivu také William, je Georgovým kmotrem. Už jste se v tom ztratili?

V seznamu další možných kmotrů a kmoter jsou i sestry zesnulé Lady Di, Lady Jane Fellows a Lady Sarah McCorquodale s kurzem 6/1.

Princezna Diana sestra Jane FellowsZdroj: winto

V neposlední řadě se mezi jmény našli i sourozenci Kate, James a Pippa, kteří jsou s kurzem 10/1 značně pozadu.

Pippa MiddletonZdroj: winto

Kdybyste si chtěli vsadit na Meghan, také můžete, kurz je ovšem 14/1 a podle voleb u předchozích dětí je značně nepravděpodobnou možností.

Princ Harry a Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

Kdo ale nakonec získá čestné pozice kmotra a kmotry prince Louise se dozvíme až devátého července před křtem. Nebude to taková událost, jako je královská svatba, takže si nemusíte kupovat ozdobné talíře a vlaječky s obličejem malého Louise, ale značná část britské populace tím bude žít.

Kate Middleton s manželem, princem Williamem, a Meghan Markle se svým snoubencem, princem Harrym.Zdroj: Profimedia.cz

Awwwww!

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů