Šíp.deník.cz

Kdo se BOJÍ KRÁLOVNY? Princ Harry přiznal, že ho královna Alžběta děsí!

Setkání se samotou královnou Alžbětou může být pro obyčejného smrtelníka značně děsivé. Co byste dělali, kdybyste na ni narazili na ulici? Pozdravili? Hluboce se uklonili? Začali se nervozně smát nebo se zhroutili, protože SAMOTNÁ KRÁLOVNA SVĚTA stojí několik centimetrů od vás? A budete věřit tomu, že jsou z královny nesví i její vlastní vnuci?

1 / 13
Královna Alžběta

Královně Alžbětě je připisována nadpozemská aura, která z ní dělá jakousi nadbytost, a je normální, že obyčejní lidé by se v její přítomnosti začali nekontrolovatelně třást nebo brečet. Její příchod na scénu doprovází zvuk tisíce famfár a harf, obloha nad ní se okamžitě rozjasní, zem pod jejíma nohama se promění v nádherný květnatý palouček, kolem hlavy jí poletují pestrobarevní motýli…

Ale jinak je královna docela obyčejná babička, která má ráda svou rodinu. Nezabrání však tomu, že se i její příbuzní zaleknou její náhlé prezence. Tato 92letá madam pro ně není jen matkou, babičkou a prababičkou, ale hlavou rodiny a státu, a když nejste připraveni, může vás pěkně vyděsit. Princ Harry se podělil se svými obavami v nadcházejícím dokumentu Královna světa.

Hodná babička, drsná královna

Královna miluje a sbírá brože.Zdroj: Profimedia

Princ Harry má se svojí babičkou Alžbětou vskutku skvělé vztahy. Není nutno říkat, že je jejím nejoblíbenějším vnukem, William je těsně v závěsu.

A i když se svojí babičkou trávil strašně moc času jako dítě, vnímání vlastní babičky se v dospělosti změnilo. Už ji nevidí jen jako tu hodnou stařenku, která pro něj v blyštivě růžové kabelce schovává pár bonbónků, ale jako drsnou královnu, která by pouhým lusknutím prstů potopila flotilu lodí.

Vtipálek Harry se nebojí ztrapnění

Prince HarryZdroj: Prince Harry

Není proto překvapivé, že z ní má velký respekt a více než jako příbuznou ji bere jako svou šéfovou. V dokumentu Královna světa, který připravuje britská televizní stanice ITV, se Harry skupince návštěvníků s humorem podělil, jak se několikrát své vlastní babičky zalekl.

,,Lidi, vy jste v Buckingahmském paláci strávili víc času, než já za celou dobu, a to jste tu jen dva týdny," povídá princ Harry návštěvníkům z Karibiku. ,, Stihli jste za tu dobu narazit na královnu?" zeptá se se smíchem.

,,My všichni panikaříme!"

Královna AlžbětaZdroj: winto

Harry nás posléze nechá lehce nahlédnout do výjimečného vztahu se svou babičkou, a s úsměvem na svou otázku odpoví. ,,Když byste na ni náhodou narazili, napanikařte. Já vím, že budete. My všichni panikaříme!"

Návštěvníci se zasmějí a pokračuje se v prohlídce. Harry je rozený vtipálek a netají se úsměvným momentům ze života budoucího krále, tím si také získal naše srdce, plíce i jiné orgány.

Královna světa

Královna někdy záda vyloženě neuhlídá.Zdroj: Profimedia.cz

Pokud by vás zajímal nový dokument o královně, a vsadíme se, že bude, televizní stanice ITV bude první díl z dvoudílného cyklu vysílat už 25.září, termín vysílání v našich končinách je prozatím neznámý.

V dokumentu se kromě exkluzivních scén z paláce a chodu královské rodiny můžete podívat na domácí videa samotné královny. Ne, nejsou to videa, kde se jako malá holčička koupe ve vaně, před dvě stě lety kamery ještě nebyly. Domácí videa obsahují tradiční rodinné události, mezi nimiž patří i svatby prince Williama s Kate Middleton a prince Harryho s Meghan Markle.

V paláci neznají nudu

Buckinghamský palácZdroj: Profimedia.cz

 Producenti televizního dokumentu prozradili, že v paláci to opravdu žije. ,,Je to skvělé místo na práci. Každý den na nás číhá dobrodružství, protože každý den přináší něco zcela jiného," řekli o natáčení v paláci.

,,Nikdy nepracujete na stejné věci, což je naprosto úžasné. Miluji výzvy a nesnáším nudu. Pracovat v Buckinghamském paláci předčilo i mé nejdivočejší sny," řekl o své práci jeden z producentů dokumentu.

Bála by se královny Romana Pavelková?

Zdroj: Milan Bauer
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů