Šíp.deník.cz

Kdo si počká, ten se dočká! Adéla Gondíková chystá s „Langošem“ veselku

Herečka Adéla Gondíková se před časem zamilovala do záletného herce Jiřího Langmajera. Všichni se jí smáli, že jejich vztah rozhodně nemá budoucnost, že je „Langoš“ nenapravitelný milovník žen. Teď to ale vypadá, že naposledy se smát bude Adéla.

1 / 20
Posunout svůj vztah na další stupeň?

Posunout svůj vztah na další stupeň?Zdroj: Profimedia.cz

Dnes jsou uznávaným hereckým párem, ale byly časy, kdy Adéla Gondíková s Jiřím Langmajerem byli kvůli bouřlivému vztahu k posměchu.

Posunout svůj vztah na další stupeň?Zdroj: Profimedia.cz

Co se herečka Adéla Gondíková natrápila. Bývalý manžel ji opustil kvůli jeho ženě, i když se podřizovala jeho potřebám a touhám. Ani dcera a neustálé podstrojování ho nepřesvědčilo, aby u rodiny zůstal. Místo toho si založil jinou.

To dostalo Adélu na kolena. Nikdy netušila, že se bude v životě rozvádět. Ale jak se říká, všechno špatné je pro něco dobré.

Posunout svůj vztah na další stupeň?Zdroj: Profimedia.cz

Sympatická brunetka byla dlouho sama. Utápěla se v žalu, nevěděla kudy kam, co s ní bude. Zanevřela na muže, o žádném nápadníkovi nechtěla ani slyšet. Na nějaký čas se z ní stala odevzdaná žena svému osudu, která se upnula na dceru a práci.

Dřela jako kůň, aby zapomněla na smutné soukromí a samotu. Pak jí ale vstoupil do života Jiří Langmajer.

Posunout svůj vztah na další stupeň?Zdroj: Profimedia.cz

Když už se nebála srdce otevřít a nechat si vstoupit do života jiného muže, natrefila na jednoho z největších proutníků českého showbyznysu – Jiřího Langmajera. Ten, i když byl ženatý, okusoval krásu jiných žen.

Adéla to dlouho přecházela, doma brečela do polštáře, přátelé ji utěšovali a Jiřího rozmlouvali. Herečka ale měla svou hlavu.

Jak jde o kozačky, tak by jich mohla mít i tisíc.Zdroj: Profimedia.cz

Jeho postelí třeba prošla sexuálně náruživá modelka Petra Faltýnová, která kvůli němu utekla od manžela. Jenže herec se nenechal polapit ani tou krásou a živočišností bývalé Miss, pustil ji k vodě a vrátil se k manželce.

Adéla si ale řekla, že u ní to bude jiné, že jejich vztah je opravdu výjimečný.

V obchodním centru Chodov si zamilovala obchod Salamander.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže pak si všiml, že po něm pokukuje kolegyně Adéla Gondíková, která opět chtěla začít mužům a vrhnout se po hlavě do bláznivé lásky. A taky se stalo! Slovo dalo slovo a herci se začali scházet, nenápadně, ale o to intenzivněji.

Adéla se už viděla před oltářem, ale Jiří to tak vážně rozhodně nebral.

Herečka miluje nakupování bot.Zdroj: Profimedia.cz

Zatím, co to byl pro Langmajera další románek, Adéla se obrovsky zamilovala. Tolik nocí probrečela, protože se Jiří neustále vracel k ženě. Neměla s ním žádnou jistotu. Byla všem pro smích, že mu dělá jen milenku a víc z toho nebude.

Do společnosti svou milenku nebral, jako by se za jejich lásku styděl. Až teď to Adéle všechno vynahrazuje.

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer tvoří pár už pár let. Zdroj: Profimedia

Jenže uplynulo pár let a teď se může smát Adéla. Nejenže se nakonec Jiří kvůli ní rozvedl, dokonce už pomýšlí na vdavky. Netajila se tím, že by se nebála jít pod čepec pod druhé. Jirku miluje natolik, že by s ním chtěla strávit zbytek života.

Když je s ním doslova září štěstím. Daří se jim nejen v milostném životě, ale i v tom pracovním.

A takhle se Adéla do společnosti obléká většinou. Luxus, ale žádná provokace…Zdroj: Profimedia

Herec se dalším závazkům dost bránil, ale už by po letech bylo potřeba jejich vztah posunout někam dál. Dítě kvůli věku Adély pravděpodobně mít nebudou, tak se nabízí fakt, že už se chystá veselka. Adéla po tom vždycky toužila, tak se dá předpokládat, že svatba už se pomalu, ale jistě rýsuje.

Adéla už má určitě v hlavě plno představ, jak by jejich den D měl vypadat. Snad se i na ní usměje štěstí a bude to tentokrát napořád.

Gondíková byla za hvězdu.Zdroj: Profimedia

Více zajímavostí ze života celebrit se dozvíte v tomto videu:

unavailable_media_fill Omlouváme se, video již není dostupné.
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů