Šíp.deník.cz

Když voda přeje chlapům... Bývalce Juda Lawa STRHLA VLNA téměř celé PLAVKY!

31 fotografií 31
18+
Herečka zažila ve vodě perné chvilky plné vlastní nahoty.
Herečka zažila ve vodě perné chvilky plné vlastní nahoty.
Zdroj: Profimedia.cz
Sienna Miller Sienna Miller Před dotěrnou vodou se musela chránit vlastníma rukama. Takhle znal dosud Siennu jen Jude Law.
Sdílej článek:

Na tohle koupání bude asi chtít rychle zapomenout. Herečka Sienna Miller to na pláži v mexickém Cancúnu při běhu do vody nevychytala a při srážce s vlnou přišla o plavky. Hvězda, která se ve filmech nikdy neukazovala nahá, tak místním nabídla pohled, za který by někteří fanoušci klidně platili. Bylo totiž vidět úplně vše!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Koho by snad zajímalo, jaké intimní partie se líbily jednomu z nejhezčích herců světa, už nemusí tápat. Herečka Sienna Miller je totiž nečekaně ukázala v plné kráse, ani nebylo potřeba přemlouvání, stačil k tomu jen dost silný příboj.

A voilá - už to bylo! Zcela obnažená herečka nevěděla, co dělat. Hledala plavky, zakrývala nejintimnější místa, v zoufalé snaze se schovat se rychle nořila do vody. Jenže nic nepomohlo!

Všichni ji viděli…

A co víc, dokonce byl na pláži i fotograf, který nehodu s plavkami okamžitě zvěčnil. Takže pokud máte chuť na nějaké to slavné nahacení, které nebylo v plánu, vydejte se do naší galerie.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů