Šíp.deník.cz

Kelly Brook má PRSATĚJŠÍ a ŠTÍHLEJŠÍ kamarádku! Která je víc sexy?

11 fotografií 11
18+
Sexbomba Kelly Brook má snad ještě víc sexy kamarádku!
Sexbomba Kelly Brook má snad ještě víc sexy kamarádku!
Zdroj: Koláž Šíp
Kelly Brook a Natalie Loren vyrazily na procházku. Holky jsou nejlepší kamarádky. Kelly Brook ráda svádí své příznivce. Kamarádka jí v sexy fotkách zdatně sekunduje.
Sdílej článek:

Britská modelka a herečka Kelly Brook se v showbysnysu prosadila díky jediné věci – přírodnímu poprsí číslo 5! A zdá se, že si vybírá stejně vnadné kamarádky…

Udělat kariéru přes prsa je v dnešní společnosti vcelku běžný jev. Jednou z žen, které k publicitě a tím i práci pomohl monstrózní hrudník, je kráska z Velké Británie Kelly Brook.

Někdejší modelka se po třicítce vydala na dráhu herečky. Svlékla se ve filmu Tři, notoricky známé jsou také její hanbaté snímky z dovolené v Mexiku a nezapomíná prakticky v jednom kuse připomínat své přednosti fotkami na sociálních sítích.

Minulý týden Kelly fotografové načapali na procházce po Los Angeles spolu s kamarádkou a můžete jednou hádat, co fotkám dominuje…

Sexy kost vedle Kelly Brook se jmenuje Natalie Loren a pro změnu svým tělem provokovala v Maximu, nebo se svlékla pro Playboy. Natalie má totiž snad ještě objemnější hrudník! Tady už sice museli zasáhnout ruce plastických chirurgů, na druhou stranu na její štíhlé postavě byste špíčky jako u kamarádky Kelly hledali marně.

Která z krásek se vám líbí víc?

Rozdíl mezi selfie na jejich profilech. Každá ukazuje svoje prsa.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů