Šíp.deník.cz

Pláč střídají pocity beznaděje! Andrea Kerestešová je na DNĚ SVÝCH SIL

Snaží se být tou nejlepší matkou na světě, ovšem i jí pomalu docházejí síly. Na svém instagramovém účtu dokonce nasdílela příspěvek, ze kterého je patrné, že by opravdu potřebovala pomoct a to co nejrychleji!

1 / 8
Slovenská herečka prostě neposedí.

Práce a dítě. Mnoho žen to takhle musí zvládat, ovšem pro všechny je to stejně obtížené. Jednodušší to nemá ani herečka Andrea Kerestešová, která pravděpodobně mluví z duše milionům matek po celém světě.

„Jsem unavená, nevyspalá, vysátá. Stále v jednom kole, v bytovém bordelíčku. Šlapeme na kostičky, vláčky, autíčka a jsem stále, ale stále hlasová,“ svěřila se svým sledujícím a vypadá to, že tento příspěvek psala ze svých posledních sil a pak padla vyčerpáním. 

Vyčerpání střídá výbuchy lásky

Kdyby mohla, tak sama jede do Afriky pomáhat.Zdroj: Profimedia.cz

„Kdybych byla jen doma, nebyla bych šťastná,“ vysvětluje Andrea důvod, proč pracuje, ač to není celé dny. Jednoduše musí být aktivní, nechce nejspíše ani stereotyp, prostě trochu žít a mít v sobě ten pocit, že je užitečná i jiným způsobem než jen během přebalování a krmení svého syna. 

„Nikdy, ale nikdy na světě bych to nevyměnila, protože tohle je skutečné,“ pokračuje ve svém vyjádření a vypadá to, že si přeci jen uvědomuje, že se synem zažívá i spoustu krásných chvil, i když je jasné, že večer, kdy toho má plné zuby, na většinu z nich zapomene a spíše se jí přicházejí na mysl pouze ty horší. 

Manžel jako životní přístav

Je vděčná, že se mohla stát maminkou.Zdroj: Facebook.com

Samozřejmě svým velmi osobním a autentickým vyjádřením získala srdce spousty matek, které ji sledují a možná z jejich komentářů i nějakou tu úlevu, jelikož slov podpory není nikdy dost.

A i když na to není sama její manžel jako tatínek určitě odvádí skvělou práci, takové to slovo pochopení od matky, která prožívá podobný životní příběh, je nejspíš k nezaplacení a takovým tím důkazem, že v tom opravdu není sama a nikdy nebude.

Druhé dítě ale zatím neplánuje, to už by nevěděla, kde má brát síly. Ale časem by se větší rodině nebránila…

Pro své miminko by se rozkrájela.Zdroj: Facebook.com

Chcete se dozvědět více zajímavostí ze života celebrit? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů