Šíp.deník.cz

NAHOTA STŘÍDÁ NAHOTU: Za vyzývavými fotkami Terezy Kerndlové stojí zklamání?

Je krásné a nebojí se to ukazovat. Vlastně se nikdy nebála, ale v poslední době už i ona značně přitvrzuje. Její fotografie totiž začínají hraničit z lehkou pornografií. Proč chce svým fanouškům ukázat tolik, že se z toho začínáme všichni pomalu červenat?

1 / 8
Zpěvačka už neví, jak by na sebe upozornila.

O Tereze Kerndlové se vždy mluvilo jako o dívce, která hezky zpívá, ale ještě lépe vypadá. A ona to tak trochu ví i sama a právě proto každé její nové CD mělo cover, kterému jednoduše v případně každého průměrného muže nešlo odolat a musel si ho koupit.

Jenže doby, kdy se lidé kupovali CD už pomalu odezněly, a proto se musí Tereza aktivně podílet i na sociálních sítích. Nikdy tam nedával fotky v roláku a péřových bundách, ale hlavně v posledních měsících je to pro muže doslova pastva pro oči. Takový Instagram zpěvačky pak hotovým albem, nad kterým se dá strávit poměrně dlouhá doba.

Promyšlená nevěra?

Pózuje jako pravá profesionálka.Zdroj: Instagram

Jenže je za tím opravdu jen sebe-propagace a chtíč svoji značku neustále posouvat? Nebo je v tom i něco jiného? Že by třeba krásné muzikantce chyběl obdiv doma? Sice má dlouholetého partnera Reného, ale jak se říká, vše se jednou okouká a třeba se to stalo i v jeho případě a přestává krásnou partnerku chválit.

Kde ale chvála a opěvován nechybí jsou její profily na sociálních sítích. A to ještě nemáme šanci vidět, co jí chodí do soukromých zpráv, je jasné, že tam autoři peprnými výrazy nešetří. Pokud Tereza alespoň polovinu zpráv, co jí za den přijdou, alespoň letmo přečte, nejspíše by tam našla tolik nabídek na večeři, že by takový týden chodila jen po restauracích a to by ještě většinu zájemců poslala k ledu.

Ráda se fotí nahá

Zpěvačka už neví, jak by na sebe upozornila.Zdroj: Instagram

Pokud Tereza alespoň polovinu zpráv, co jí za den přijdou, alespoň letmo přečte, nejspíše by tam našla tolik nabídek na večeři, že by takový týden chodila jen po restauracích a to by ještě většinu zájemců poslala k ledu.

Na druhou stranu, když má co ukazovat, proč se stydět. Faktem ale je, že určité části jejího těla by přeci jen měly zůstat tajemstvím i pro její nejvěrnější fanoušky a měly zůstat jen pro oči jejího milovaného partnera.  

Tato fotka pobouřila i věrné fanoušky. Přišla jim jako z lechtivého filmu a myslí si, že má zpěvačka navíc, než takto lacině provokovat.

Zpěvačka už neví, jak by na sebe upozornila.Zdroj: Instagram

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů