Šíp.deník.cz

Usvědčující zprávy proti Kevinu Spaceymu: ,,Osmkrát mi sáhl na penis!"

Zvrhlík Kevin Spacey to má spočítáné. Světlo světa spatřila konverzace mezi obětí sexuálního útoku a jeho přítelkyní. Zprávy se přidávají na stoh důkazů proti bývalému herci ze seriálu Domek z karet. Spaceymu hrozí několikaleté vězení.

1 / 13
Kevin Spacey

Důkazy proti Kevinu Spaceymu se stále kupí. Bývalý herec, který má na kontě dva Oscary, jeden za vedlejší roli ve filmu Obvyklí podezřelý a druhý za hlavní roli v Americké kráse, se z hollywoodského chodníku slávy ocitl na lavici obžalovaných. V minulosti měl sexuálně obtěžovat nezletilé chlapce, jeden ho zažaloval. Soudcovi na stůl přistála výměna textovek mezi žalujícím a jeho přítelkyní, v nichž stojí, že měl Spacey chlapce osahávat v intimních partiích.

Inkriminující textové zprávy

Kevin SpaceyZdroj: profimedia

Soudní dvůr města Nantucket zveřejnil nové důkazy proti Kevinu Spaceymu. Je to textová konverzace mezi mladíkem, který Spaceyho žaluje, a jeho přítelkyní. V textových zprávách mimo jiné stálo, že ho měl Spacey osahávat na privátních partiích, a to ne jednou, ale celkem osmkrát.

Dále přítelkyni prozradil, že ho Spacey pomalu opíjí a zve ho k sobě domů. Konverzace nabírá znepokojivý obrat ve chvíli, kdy žalující prosí svou přítelkyni o pomoc. Fox News získalo kopii konverzace.

Skeptická přítelkyně

Kevin SpaceyZdroj: profimedia


Žalobce: "Pořád se kolem mě motá. Má moje číslo a říkal, ať jdu s ním"

Přítelkyně: "Děláš si srandu?" "Co?" "To zní, jako by tě balil"

Žalobce: "Já myslím, že jo" "Furt mě chytá za nohu"

Přítelkyně: "Snažíš se mi tím něco říct? Jestli jsi gay, je to v pohodě!!!"

Žalobce: "Já nejsem gay!" "Ale Spacey asi jo"

Přítelkyně: "Hahaha, jasně" "Děsně žárlím" "Vyfoť se mi s ním"
Žalobce: "Nedělám si srandu" "Fakt" "Je jasnej gay"

Konverzace přiostřuje

Kevin SpaceyZdroj: Profimedia.cz


Přítelkyně: "Počkej, cože…" "Jako fakt??"

Žalobce: "Asi osmkrát mě chytil za p---"

Přítelkyně: "Děláš si srandu???"

Žalobce: "Řekl jsem mu, že mám holku"

Přítelkyně: "A já si myslela, že to myslíš vážně" "Takhle využívat mé důvěřivosti haha" "Mu pověz, že tvoje holka říká, aby zařadil zpátečku [smajlík]"

Žalobce: "Nedělám si srandu" "Je gay" "Rozepnul mi poklopec" "A pozval mě k němu domů" "Napíšu ti později"

Pomoc mi

Kevin SpaceyZdroj: Profimedia.cz

Jeho přítelkyně si stále myslí, že si dělá srandu, dokud jí na telefon nepřistane sérii zoufalých a alkoholem zastřených textovek. Podle textových zpráv vypadá mladík pořádně zmateně, přiopile, ale především vystrašeně.

Přítelkyně: "Co se to k---- děje? [smajlíci]" "Užij si to, ale ne moc, jestli víš, co tím myslím [smajlík]

Žalobce: "Proboha, sáhl mi do kalhot" "Pomoc" "Tohle je Kevin Spacey" "On je gay" "Kupuje mi další drink" "Pomoc mi" "Koupil mi jich strašně moc" "Jsem opilý" "Pomoc" "Vzal mě za pé--" "Kevin Spacey je gay" "Podívej se na snapchat" "ne fakt, pomoc mi" "Vyfotím se s ním" "Mám jeho autogram a ku---- skandální přůběh" "Příběh" "Pomoc mi"

Telefon žalobce se ztratil

Kevin SpaceyZdroj: profimedia

Podle Spaceyho obhájce jsou zprávy vytržené z kontextu a napsané tak, aby jeho klient vypadal provinile. ,,Snímky konverzace mezi žalobcem a jeho přítelkyní z inkriminované noci jsou neúplné," řekl obhájce. ,,Vypadá to, že mezi každou zprávou je časový interval. Snímky obrazovky vytvořené žalobcem naznačují, že pokračování konverzace na telefonu žalobce odhalí pravdu."

Jenže telefon chybí. Policie prohlásila, že po získání všech důležitých dat vrátila mobilní telefon rodině, ta ovšem tvrdí, že ho nikdy nedostala zpět. Analýza dat z telefonu by měla ověřit pravost konverzace obžalovaného a jeho přítelkyně, bez ní jde však o pouhé výměny zpráv bez většího kontextu nebo rozuzlení, například jak pokračovala konverzace po sexuálním obtěžování.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů