Sympatický pár se ukázal na udílení cen Glamour Women of the Year Awards 2022 v Londýně. Společenské akce navštěvuje většinou Kim sama, nyní její partner udělal výjimku, možná za tím stály odvážné minišaty herečky.

Okouzlující pár

Kim na předávání cen jenom zářila, v černých minišatech bez ramínek hrdě pózovala vedle svého přítele. I Russell nezůstal ve stylingu pozadu, oblékl si elegantní tmavě šedý oblek s černou kravatou. Sympatický muž si herečku získával delší dobu. Když o ni usiloval, tak si ji dost předcházel, toto dvoření na herečce zanechalo silný dojem. Také ji na něm zaujal jeho smysl pro humor a to, že se s ním cítí být sama sebou, prozradila pro časopis People. Do sňatku se ovšem nehrnou nejspíše kvůli tomu, že herečka má za sebou už tři nepovedená manželství. Nejkratší z nich trvalo dva roky.

Konec Sexu ve městě

To, že se Kim neobjevila v pokračování ikonického seriálu Sex ve městě, zklamalo celou řadu fanoušků. Herečka do pokračování nešla z několika důvodů, jedním z nich byl konflikt se seriálovou Carrie. Právě se Sarah Jessicou Parker měla Kim veřejné přestřelky na Twitteru. Před natáčením další řady se k návratu postavy Samanthy vyjádřila Sarah dost jasně. „Nemyslím si, že by to dělalo dobrotu. Myslím, že z její strany je zkrátka příliš mnoho negativních pocitů, které sdílela veřejně,“ uvedla pro Variety. Fanoušci Kim ovšem nemusí smutnit, herečka se letos objeví hned v několika nových snímcích. Po boku Roberta De Nira bude zářit ve filmu About My Father, objeví se i v novém seriálu od Netflixu Glamour.