Šíp.deník.cz

Snaží se Tamara Klusová přiživit na slavném jméně? Tomáš Klus nestačí zírat!

Za svou manželku by se Tomáš Klus bil až do posledního dechu. Obrátila jeho život totálně naruby, porodila tři děti, vždycky za nim stála. Ale najednou začíná pořádně vystrkovat růžky. Nevyužívá snad toho, že se díky jeho slavnému příjmení dostala na až na vrchol?

1 / 12
Manželé se k sobě začínají chovat dost s odstupem.

Muzikant, který napsal spousty nezapomenutelných hitů, byl vždycky talent od přírody. Na co sáhl, to mu šlo, životem proplouval, jako by to byla nejjednodušší věc na celém světě. Dokonce porazil i samotného Mistra Karla Gotta a získal Zlatého slavíka.

Byl na vrcholu, když potkal Tamaru Kubovou – začínající zpěvačku, která se snažila proslavit v pěvecké soutěži. Byla to láska na první pohled, zpěvák neviděl, neslyšel, pro svou lásku by snesl modré z nebe. A nejednou se z neznámé dívky stala manželka Tomáše Kluse.

Mateřství jako důvod k seberealizaci?

Manželé se k sobě začínají chovat dost s odstupem.Zdroj: Profimedia.cz

Od té doby je o ní vidět i slyšet. Využívá moderní technologie, i když se cítí být spjata s přírodou, jako jsou sociální sítě. A tam se to teď svými moudrými průpovídkami snaží „ovládnout“. Diskutuje především o mateřství, o tom, jak jsou děti naši kamarádi, že my nejsme autority.

Stala se guru „biomatek“, které jí tleskají v tom, že svým dětem dává pořádnou volnost a vlastně už jí možná přerůstají přes hlavu. I když to sama nepřizná. Přeci jen tři malé děti těsně za sebou, to není žádná procházka růžovým sadem.

Je opravdu talentovaná?

Manželé se k sobě začínají chovat dost s odstupem.Zdroj: Profimedia.cz

Proto se možná cítila být odstrčená na druhou kolej, že se zajímá jen o život dětí, ale její kariéra nikam nespěje. Sem tam si zazpívá s manželem v písničce, ale pořád je brána jako ta, která se vdala za Kluse.

Nikdo Tamaru jako zpěvačku nebere, dávno už by se zapomněla na to, že vůbec v nějaké soutěži byla. Ale ona se prostě za každou cenu chce postavit za mikrofon a všem dokázat, že to není jen manželka slavného zpěváka, ale také sama něco dokáže.

Co se za tím úsměvem skrývá?

Manželé se k sobě začínají chovat dost s odstupem.Zdroj: Profimedia.cz

Je až tak urputná, že se jí lidé začali přes internet smát. Třeba jejímu novému počinu, kdy vydala naprosto prázdnou knihu, kam si můžete zapisovat vývoj vašich dětí. Stojí to 600 Kč a nikdo netuší, za co by měl platit tolik peněz.

Ale Tamara už se div nenazývá spisovatelkou. Jenže místo uznání spíš přichází posměch, který ona jen nedokáže skousnout. Sám Tomáš nestačí zírat, jaký názor mají na jeho ženu lidi patřící do jeho fanklubu.

Tamara jako trnem v oku

Těhotenství snášela Tamara dobře.Zdroj: Profimedia.cz

Sám má růžové brýle, takže možná nevidí to, že manželka není každému po chuti, protože se až moc snaží být dokonalá a na všechno mít moudrou odpověď. Ale přitom by o ní nikdo nevěděl, kdyby nebyla jeho manželka.

Sám Tomáš chce Tamaru podporovat, i když jí nemohou lidé přijít na jméno. Aby ho nakonec nezklamala v tom, že se přes jeho kariéru chce vyšplhat ještě někam výš.

Tomáš Klus za poslední dobu chce hlavně šířit lásku a mír.Zdroj: Profimedia.cz

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů